Holte – Skødeskrivning ved huskøb i Holte til fast lav pris

skødeskrivning

Er du ved at købe nyt hus i Holte, kan Skøde Centret hjælpe dig gennem sagen via Skøde Centrets Køberrådgivning. Vi hjælper med juridisk rådgivning og kontrol af alle ejendommens dokumenter. Til sidst varetager vi skøde og tinglysning samt udarbejder refusionsopgørelsen. Alt sammen til en fast lav pris.

Om Holte

Holte er en bydel i Storkøbenhavn med ca. 6.000 indbyggere. Bydelen er den nordligste del af Storkøbenhavn, og ligger knap 20 km fra centrum. Holte ligger mellem Bistrup, Virum og Nærum, og samtidig lige ud til Furesø.

Boligerne i Holte er primært villaer, placeret langs villaveje og grønne områder. Holte er ligesom de øvrige områder i Nordsjælland et velhavende område. Boligerne i Holte er ofte store og af høj standard. Holte er et velegnet område til familier, med sine stille villaveje, rumlige boliger og mange grønne områder. Det gennemsnitlige parcelhus i  Holte handles med en kvadratmeterpris på 30.503, mens en ejerlejlighed har en kvadratmeterpris på 27.541.*

I Holte findes der både folkeskoler og en privatskole, samt daginstitutioner for mindre børn. Der findes derudover flere tilbud om fritidsaktiviteter, så som spejderkorps, musikskole, rideskole og fodboldklubber. Det er også muligt at fordrive tiden med lidt shopping i Holte Midtpunkt, hvor et utal af butikker og caféer findes.

Fra Holte er det muligt at benytte Helsingørmotorvejen til at køre mod Nordsjælland eller det øvrige Storkøbenhavn. Fra Holte st. er det muligt at tage s-tog mod København H og Hillerød.

Skøde og tinglysning udføres altid til en fast lav pris i Holte.