Forside » region » Fyn » Skødeskrivning i Middelfart – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Middelfart – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du taget beslutning om at købe bolig i Middelfart, eller ønsker du at få lavet et tillæg til det eksisterende skøde, fx ved separation og bodeling, kan Skøde Centret yde bistand i forbindelse med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt rådgivning. Se hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skriver dit nye skøde, og sikrer i den forbindelse at det bliver juridisk korrekt. Skøde Centret tager vare om samtlige ekspeditioner, deriblandt anmeldelse til tinglysning samt berigtigelsen. Til slut laver vi en refusionsopgørelse. Vi sørger således for hele sagsgangen fra start til slut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 12-15).

Vores målrettede og erfarne køberrådgivere besidder stærke kompetencer indenfor områderne boligkøb, jura og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange forskelligartede juridiske samt økonomiske problemstillinger, som kan være forbundet med at købe bolig. Vores juridiske rådgivere bliver endvidere løbende ajourført omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Vi tilbyder altid faste billige priser ved boligkøb i Middelfart, og du har mulighed for at bestille vores services online her på siden. Vi arbejder professionelt med at varetage vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er således også sikret via ansvarsforsikring gennem Lloyds i Bruxelles.

Om Middelfart

Middelfart er en by på det nordvestlige Fyn, med ca. 15.000 indbyggere. Middelfart er en del af Trekantsområdet, som den eneste ikke-jyske by. Middelfarts placering gør byen attraktiv for både erhvervsdrivende og private, da byen ligger meget tæt på Jylland. Lillebæltsbroen mellem Jylland og Fyn ligger i Middelfart. Fra Middelfart er det derfor nemt at nå frem til både jyske og fynske byer, herunder Fredericia, Kolding og Odense, som alle er byer med et veludviklet erhvervsliv.

Middelfart er et oplagt sted at bosætte sig som familie, hvis familiens arbejdspladser er placeret forskellige steder i landet. Middelfart ligger, som nævnt, tæt på både jyske og fynske byer. Også en del Sjællandske byer er mulige at køre til indenfor en overskuelig tidsramme. For ca. 10.112kr/kvm kan man få et parcelhus i Middelfart.

Middelfart er dog ikke kun et godt sted for pendlere. Som resultat af det gode miljø for erhvervsdrivende, findes der en del arbejdspladser i Middelfart. *

Middelfart ligger ud til Lillebælt, i byen er der derfor en lang kyststrækning, der benyttes til badestrande, havne m.v. Også en del grønne områder er at finde i Middelfart. Byen er udover at være naturskøn også præget af et rigt kulturliv. Blandt andet findes Kulturøen, med bibliotek, restaurant, biograf, udsigt over den gamle og nye Lillebæltsbro m.v. i Middelfart.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top