Forside » region » Fyn » Skødeskrivning i Odense – Hurtig, sikker og pålidelig service

Skødeskrivning i Odense – Hurtig, sikker og pålidelig service

Skødeskrivning Odense

Af Skøde Centret - Læsetid: 3 minutter


Har du brug for skødeskrivning i Odense, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Vores køberrådgivning og skødeskrivning giver dig alt det du har brug for ved et boligkøb i Odense.

Vi gennemgår købsaftalen, og sikrer at alle klausuler er optimalt formuleret i forhold til dine interesser. Vi yder køberrådgivning, både indledningsvist, og undervejs i sagen.

Vores ydelser får du til faste lave priser, og vi har naturligvis tegnet professionel ansvarsforsikring.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
START DIN SKØDESAG NU

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hvorfor vælge Skøde Centret?

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi udelukkende beskæftiger os med køberrådgivning og skødeskrivning ved boligkøb. Vi har ydet køberrådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003, herunder mange boligkøbere på Odense.

Er du i færd med at købe bolig i Odense, kan vi hjælpe dig sikkert gennem købsprocessen.

Skøde Centret kan hjælpe dig med boligkøb og skødeskrivning, uanset hvor på Fyn du køber bolig, herunder i Odense, Middelfart, Nyborg, Svendborg og Kerteminde.

Boligadvokat OdenseLidt fakta om Odense

Odense er Danmarks tredjestørste by og rummer både områder der ligner en typisk dansk storby og hyggelige villakvarterer. I Odense er der både mulighed for shopping i Danmarks største Shoppingcenter – Rosengårdscenteret og i byens hyggelige gågader.

Odense rummer et utal af grønne områder, der både benyttes til sport, hundeluftning og til sociale aktiviteter.

En stor del af Syddansk Universitets bygninger og uddannelser ligger i Odense og der er derfor mange studerende bosat i byen. Boligpriserne i Odense er lave sammenlignet med København, hvilket gør Odense til et attraktivt sted at studere.

På trods af at Odense er Danmarks tredjestørste by, findes der mange områder i byen, der ikke ligner en typisk storby, som blandt andet de mange villakvarterer i Odense by. Det er altså både muligt at finde ejerlejligheder, parcelhuse og villaer i Odense. I Odense fås en ejerlejlighed for omkring 16.454 kr. pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 13.212 kr. pr. kvm.*

Odense har siden 1996 haft fokus på at fremme vilkårene for cyklister. Som resultat heraf, har Odense i dag et utal af gode cykelstier og gode muligheder for at komme frem på cykel. Ønsker man at benytte offentlig transport, sikrer et netværk af busser at det er nemt at komme omkring i Odense by.

Odense har ligesom de øvrige store byer i Danmark et utal af trafikanter, der skal til og fra arbejde hver dag. Antallet af bilister i Odense er derfor også højt, men der er dog stadigvæk let fremkommeligt.

Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top