Forside » region » Skøde Centret Bornholm – Tryghed og kvalitet fra start til slut
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skøde Centret Bornholm – Tryghed og kvalitet fra start til slut

Skøde Centret

Af Skøde Centret

Er du ved at købe sommerhus eller helårshus på Bornholm i 2024, eller har du behov for at få ændret dit nuværende skøde, for eksempel i forbindelse med bodeling og skilsmisse, kan Skøde Centrets afdeling på Bornholm hjælpe dig med sagen.

Skøde Centret sørger for skødeskrivning, og sikrer at der anvendes korrekte juridiske formuleringer. Vi tager vare om samtlige de påkrævede ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelse. Til slut laver vi også refusionsopgørelsen. Kort sagt, sørger vi for hele sagsgangen fra start til slut.

Har I stor erfaring med boligkøb?

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mangeartede juridiske samt økonomiske problematikker, der er forbundet med at købe eller overdrage en bolig. Vores juridiske medarbejdere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt ajour om ny lovgivning.

I forbindelse med boligkøb, er du velkommen til at give vores kontaktinformation (se nedenstående) til medvirkende ejendomsmægler. Så kan ejendomsmægleren sende kopi af købsaftalen med bilag til os. Så snart vi modtager materialet fra ejendomsmægleren, vil vi tage fat på sagen.

Se også hvordan vi kan hjælpe dig via vores alt-i-en boligkøberpakke.

Tilbyder I faste priser?

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du kan bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores klienters behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International.

Skøde Centret
Hans Thygesensvej 40
3740 Svaneke
70 20 21 29
mail@skoedecentret.dk

Vores kontor i Svaneke behandler mange skødesager vedrørende ejendomme rundt omkring på Bornholm. Vi har siden vores opstart i 2003 behandlet sager i blandt andet:

Rønne, Aakirkeby, Nexø, Svaneke, Gudhjem, Allinge, Hasle, Dueodde og Boderne.

Hvor har I kontor henne?

Vores adresse på Bornholm er:

Skøde Centret, Hans Thygesensvej 40, 3740 Svaneke.

Vores afdeling i Svaneke er et alternativ til en boligadvokat, og vi tilbyder samme ydelser som en boligadvokat omkring et boligkøb eller skødeskrivning.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top