Skøde Centret Bornholm – skødeskrivning på Bornholm

Er du ved at købe sommerhus eller helårshus på Bornholm, eller har du behov for at få omlagt det nuværende skøde, for eksempel i forbindelse med bodeling og skilsmisse, har vi i Skøde Centret mulighed for at hjælpe dig med sagen.

Vi skriver dit nye skøde, og sikrer at der anvendes korrekte juridiske formuleringer. Skøde Centret tager vare om samtlige de påkrævede ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelsen. Til slut laver vi en refusionsopgørelse. Kort sagt, sørger vi for hele sagsgangen fra start til slut.

Har I stor erfaring med boligkøb?

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mangeartede juridiske samt økonomiske problematikker, der er forbundet med at købe eller overdrage en bolig. Vores juridiske medarbejdere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt ajour om ny lovgivning.

Et digitalt skøde er et juridisk dokument, der skrives for tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Tilbyder i faste priser?

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du kan bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores klienters behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International.

Skøde Centret
Hans Thygesensvej 40
3740 Svaneke
70 20 21 29
mail@skoedecentret.dk

Vores kontor i Svaneke behandler mange skødesager vedrørende ejendomme rundt omkring på Bornholm. Vi har siden vores opstart i 2003 behandlet sager i blandt andet:

Rønne, Aakirkeby, Nexø, Svaneke, Gudhjem, Allinge, Hasle, Dueodde og Boderne.

Hvor har I kontor henne?

Vores adresse på Bornholm er:

Skøde Centret, Hans Thygesensvej 40, 3740 Svaneke.

Call Now Button