Skøde og refusionsopgørelse - vi hjælper dig gennem processen

Hvis du ikke har brug for vores store alt-i-en boligkøberpakke, som også rummer rådgivning og stillingtagen til handlen, men i stedet kun har brug for at få håndteret skøde og refusionsopgørelse, uden rådgivning, har du mulighed for at benytte vores lille-boligkøberpakke.

Start sag

Kr. 5.700,- inkl. moms

eller ring
 70 20 21 29

Lille-boligkøberpakke

Med Skøde Centrets hjælp til håndtering af papirarbejdet i forbindelse med dit boligkøb,  får du en pakke, som rummer alt det nødvendige for at få bolighandlen papirmæssigt på plads.

Start sag
Det er uforpligtende:
Du skal ikke betale noget til os før du har indgået en endelig handel med sælger, ligesom du i samme periode til enhver tid kan fortryde igen.

Vores lille boligkøberpakke indeholder håndtering af alt papirarbejdet


Vi udarbejder nyt skøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.


Vi indhenter parternes digitale underskrifter på skødet.


Vi varetager handlens berigtigelse, og sørger for at det formelle papirarbejde omkring boligkøbet falder på plads. 


Vi udarbejder refusionsopgørelse, og sørger for afregning af denne.


Du får løbende opfølgning på sagen samt svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.


Vi repræsenterer kun dig og dine interesser overfor sælger/ejendomsmægler.

Udfyld formular for at starte sag:

Svar på ofte stillede spørgsmål

Nej, ikke via den lille-boligkøberpakke. I denne pakke håndterer vi kun selve papirarbejdet i sagen, men tager ikke stilling til handlens juridiske indhold. Hvis du har brug for en juridisk gennemgang af handlen, skal du i stedet vælge vores alt-i-en boligkøberpakke.

Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller skødeoplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores pris på berigtigelse af et boligkøb er fast, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen også er det du ender med at betale i sidste ende. 

Tinglysningsafgiften på et skøde udgør i udgangspunktet kr. 1.850 tillagt 0,6% af købesummen. Tinglysningsafgiften fremgår også af salgsopstillingen. 

Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 17.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Vores arbejde handler om at sikre din tryghed. Vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning, og deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Ja! Uanset hvor i landet ejendommen er beliggende, kan vi hjælpe dig med sagen.

Start sag
Det er uforpligtende:
Du skal ikke betale noget til os før du har indgået en endelig handel med sælger, ligesom du i samme periode til enhver tid kan fortryde igen.

Kontakt os for spørgsmål: 70 20 21 29

Scroll to Top