Forside » Boligadvokat » Advokat skøde – få hjælp til skødeskrivning

Advokat skøde – få hjælp til skødeskrivning

advokat skøde

Hvis du har brug for hjælp til at få skrevet et skøde, kan en advokat eller anden juridisk rådgiver hjælpe dig med sagen.

Advokaten kan skrive skødet og få det tinglyst på vegne af klienten, og de kan sikre at de korrekte erklæringer kommer med i skødet. Advokaten sikrer også at regler omkring et skøde bliver overholdt.

Hvad koster et skøde?

Prisen for et skøde kan variere en del, da det også afhænger af hvilken type skøde der er tale om.

Et minimalskøde kan håndteres relativt billigt, men ofte vil et minimalskøde ikke være tilstrækkeligt. Hvis der ikke er lavet en købsaftale mellem parterne, bør skødet udvides til også at indeholde aftalevilkår. Som udgangspunkt bør skødet være så omfattende som muligt, hvis det skal være et gyldigt skøde.

Dette gælder eksempelvis i de tilfælde hvor en ejendom overdrages som led i bodeling eller mellem ugifte samlevende, eller hvis forældre overdrager en ejerlejlighed til deres barn.

Skøde Centret kan hjælpe med sagen. Vi er ikke et advokatfirma, men har arbejdet specialiseret med skødeskrivning og tinglysning siden 2003, og vi har desuden tegnet professionel ansvarsforsikring.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Skal man være advokat for at lave et skøde?

Det er ikke et krav at man skal være advokat for at lave et skøde.

Hvem betaler advokat ved hushandel?

Normalt betaler hver part for egen rådgiver. Da det typisk er køber der står for at få håndteret skødet, er det også køber der betaler både honorar til advokat/jurist og tinglysningsafgiften til skødet.

Hvordan foregår skødesagen?

Skødesagen håndteres rent digitalt. Så snart vi har modtaget relevante oplysninger til brug for sagen, kan vi starte sagen op med det samme. I modtager et link til skødet pr mail. Skødet kan I underskrive med nemid, hvorefter vi sørger for at det bliver tinglyst korrekt i tingbogen.

Så snart skødesagen er på plads, kan banken herefter få en eventuel lånesag på plads.