Bliv hjulpet sikkert gennem dit boligkøb

Hvis du oplever at dit boligkøb er en overvældende proces, er du langtfra den eneste.
Hos Skøde Centret håndterer vi dit boligkøb fra A – Z, og sikrer dig mod juridiske faldgruber, så du kan føle dig tryg.

Vores boligkøberpakke indeholder alt du har brug for

Svar på ofte stillede spørgsmål

Ja! Det er vigtigt at få indsat dette forbehold inden du skriver under på købsaftalen. På den måde får du mulighed for at fortryde handlen (gratis) hvis vi finder juridiske problemstillinger i handlen. Forbeholdet kan formuleres på flere måder, men bør indeholde følgende:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.”

Ofte er der ret korte frister for indsigelser indsat i købsaftalen, typisk 4 – 6 dage. Vi har mulighed for at varetage hastesager, og kan gennemgå din sag fra dag til dag (uden ekstraomkostning).

Ja. Medmindre du foretrækker selv at fremsende kopi af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter til os, vil vi automatisk indhente materialet hos ejendomsmægleren.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du ved hvor meget sagen koster fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores køberrådgivning også er det du ender med at betale i sidste ende.

Du betaler først honorar til os, når handlen er endelig indgået med sælger, og når skødet er klargjort til din underskrift.

Nej! Vi har en købt eller gratis garanti. Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres.

Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted (når handlen er endelig indgået med sælger, og skødet er klargjort).

Nej! Skøde Centret er en privatejet og uafhængig virksomhed der ikke modtager provisioner fra banker eller forsikringsselskaber for at varetage deres interesser i vores rådgivning. Vi varetager udelukkende dine interesser.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Vores arbejde handler om at sikre din tryghed. Vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning, og deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Vi arbejder med almindelige huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Vi arbejder ikke med andelsboliger, ideelle anparter, erhvervs- eller landbrugsejendomme.

Ja! Uanset hvor i landet du køber bolig, kan vi hjælpe dig med sagen.

Bestil nu

eller kontakt os: 70 20 21 29