Alt-i-en boligkøberpakke til et trygt boligkøb

Hos Skøde Centret håndterer vi dit boligkøb fra A – Z, og sikrer dig mod juridiske faldgruber, så du kan føle dig tryg.

Start sag

Kr. 8.750,- inkl. moms

eller ring
 70 20 21 29

Alt-i-en boligkøberpakke

Med Skøde Centrets køberrådgivning, får du en komplet juridisk alt-i-en boligkøberpakke, som rummer

Start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.
Du betaler først, når der foreligger en endelig og bindende købsaftale. 

Vores boligkøberpakke indeholder alt du har brug for


Vi gennemgår og kontrollerer købsaftalen samt ejendommens dokumenter (normalt ca. 150 – 200 sider).


Vi drøfter eventuelle problemstillinger med dig på et telefonisk møde, efter vores gennemgang af sagen. 


Vi sikrer at handlens juridiske papirarbejde udarbejdes og tinglyses korrekt, og vi sikrer at du ikke overtager restancer fra sælger. 


Fremsendelse af skriftlig godkendelse til ejendomsmægler med eventuelle forbehold til handlen.


Løbende opfølgning på sagen samt svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.


Vi repræsenterer kun dig og dine interesser overfor sælger/ejendomsmægler, og vi sikrer at eventuelle forbehold bliver opfyldt.

Udfyld formular for at starte sag:

Svar på ofte stillede spørgsmål

Ja! Det er vigtigt at få indsat dette forbehold inden du skriver under på købsaftalen. På den måde får du mulighed for at fortryde handlen (gratis) hvis vi finder juridiske problemstillinger i handlen. Forbeholdet kan formuleres på flere måder, men bør indeholde følgende:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.”

Ofte er der ret korte frister for indsigelser indsat i købsaftalen, typisk 4 – 6 dage. Vi har mulighed for at varetage hastesager, og kan gennemgå din sag fra dag til dag (uden ekstraomkostning).

Ja. Medmindre du foretrækker selv at fremsende kopi af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter til os, vil vi automatisk indhente materialet hos ejendomsmægleren.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du ved hvor meget sagen koster fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores køberrådgivning også er det du ender med at betale i sidste ende.

Du betaler først honorar til os, når handlen er endelig indgået med sælger, og når skødet er klargjort til din underskrift.

Nej! Vi har en købt eller gratis garanti. Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres.

Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted (når handlen er endelig indgået med sælger, og skødet er klargjort).

Nej! Skøde Centret er en privatejet og uafhængig virksomhed der ikke modtager provisioner fra banker eller forsikringsselskaber for at varetage deres interesser i vores rådgivning. Vi varetager udelukkende dine interesser.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 17.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Vores arbejde handler om at sikre din tryghed. Vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning, og deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Vi arbejder med almindelige huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Vi arbejder ikke med ideelle anparter, erhvervs- eller landbrugsejendomme.

Ja! Uanset hvor i landet du køber bolig, kan vi hjælpe dig med sagen.

Start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.
Du betaler først, når der foreligger en endelig og bindende købsaftale. 

Kontakt os for spørgsmål: 70 20 21 29