Køberrådgivning

Hvis du er ved at købe ny bolig, kan du blive hjulpet trygt gennem handlen til en fast lav pris, som du kender fra starten af.

Med Skøde Centrets køberrådgivning får du en komplet juridisk pakke til boligkøb, som rummer både juridisk rådgivning, skøde, refusionsopgørelse og en kontrol af handlens processer.

Som en del af sagen, er du sikret en gennemgang og kontrol af købsaftalen samt alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, servitutter, ejendomsdatarapport, forsikringstilbud, referater, mm.

Skøde Centret

Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres, ellers ikke.

Du skal ikke vente længe, da vi kan behandle din sag fra dag til dag.

Du sparer tid, da vi afholder telefonmøde med dig, hvor vi sammen får drøftet handlen igennem.

Du får en personlig juridisk rådgiver med mange års specialiseret erfaring (siden 2003) fra mere end 10.000 bolighandler.

Køberrådgivning som indeholder alt det du har brug for

Vi gennemgår og kontrollerer købsaftalen og ejendommens dokumenter (normalt ca. 150 sider).

Vi gennemgår vilkårene for handlen.

Vi fremsender skriftlig godkendelse til ejendomsmægler med eventuelle bemærkninger til handlen.

Vi sikrer at handlens eventuelle forbehold bliver opfyldt.

Vi sikrer at handlens juridiske papirarbejde gennemføres korrekt, herunder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.

Vi koordinerer sagen med din bank.

Vi følger løbende op på sagen samt svarer på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.

Vi repræsenterer kun dig og dine interesser overfor sælger/ejendomsmægler.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt gennemgår I min sag?
Ofte er der ret korte frister for indsigelser indsat i købsaftalen, typisk 4 – 6 dage. Vi har mulighed for at varetage hastesager, og kan gennemgå din sag fra dag til dag (uden ekstraomkostning).

Indhenter I selv kopi af købsaftalen mv. hos ejendomsmægleren?
Ja. Medmindre du foretrækker selv at fremsende kopi af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter til os, vil vi automatisk indhente materialet hos ejendomsmægleren.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Kan jeg fortryde min bestilling?
Ja. Du kan fortryde din bestilling af køberrådgivning frem til handlen er endeligt indgået med sælger. Hvis du fortryder bestillingen, betaler du ikke noget til os.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores køberrådgivning også er det du ender med at betale i sidste ende.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når handlen er endelig indgået med sælger, og når skødet er klargjort til din underskrift.

Betaler jeg noget til jer hvis handlen ikke gennemføres?
Nej! Vi har en købt eller gratis garanti. Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted (når handlen er endelig indgået med sælger, og skødet er klargjort).

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Hvilken sikkerhed har jeg ved at bruge jeres service?
Vi har siden 2003 hjulpet over 10.000 boligkøbere gennem købsprocessen, og vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning.

Hvilke typer af ejendomme arbejder I med?
Vi arbejder med almindelige huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Vi arbejder ikke med andelsboliger, ideelle anparter, erhvervs- eller landbrugsejendomme.

Arbejder I landsdækkende?
Ja! Uanset hvor i landet du køber bolig, kan vi hjælpe dig med sagen.

Bør jeg få et advokatforbehold indsat i købsaftalen?
Ja! Det er vigtigt at få indsat dette forbehold inden du skriver under på købsaftalen. På den måde får du mulighed for at fortryde (gratis) hvis vi opdager problemer med handlen. Forbeholdet kan formuleres på flere måder, men bør indeholde følgende:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.”


Vi har fået top behandling hele vejen igennem! Vi har fået alt den information og hjælp, vi havde brug for. Der var hurtig tilbagemelding, når vi henvendte os. Vi har kun talt med søde og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor vi følte os i trygge hænder.
– Huskøbere fra Brøndby
Jeg var meget usikker da jeg talte med ejendomsmægleren, og det var derfor jeg besluttede at søge hjælp hos Skøde Centret og det viste sig at det var en klog beslutning. Jeg blev rådgivet og underrettet hele tiden og jeg følte mig tryg under hele forløbet. Tak for det.
– Huskøber fra Greve
Jeg har fået helt exceptionel god hjælp til prisen. Jeg har ikke manglet noget som helst og prisen er jo rigtig fair. Jeg er meget tilfreds og vil til enhver tid anbefale denne løsning.
– Boligkøber fra Hornbæk