Bliv hjulpet sikkert gennem dit boligkøb

Hvis du oplever at dit boligkøb er en overvældende proces, er du langtfra den eneste.
Hos Skøde Centret håndterer vi dit boligkøb fra A – Z, og sikrer dig mod juridiske faldgruber, så du kan føle dig tryg.

Få en uforpligtende samtale

eller ring  70 20 21 29

Alt-i-en boligkøberpakke

Når du bestiller Skøde Centrets køberrådgivning, får du en komplet juridisk alt-i-en boligkøberpakke, som rummer både juridisk køberrådgivning, håndtering af alt papirarbejdet (bl.a. skødeudarbejdelse, tinglysning og refusionsopgørelse) samt kontrol med handlens processer.

Vores boligkøberpakke indeholder alt du har brug for


Vi gennemgår og kontrollerer købsaftalen samt ejendommens dokumenter (normalt ca. 150 – 200 sider).


Vi drøfter eventuelle problemstillinger med dig på et telefonisk møde, efter vores gennemgang af sagen. 


Vi sikrer at handlens juridiske papirarbejde udarbejdes og tinglyses korrekt, og vi sikrer at du ikke overtager restancer fra sælger. 


Fremsendelse af skriftlig godkendelse til ejendomsmægler med eventuelle forbehold til handlen.


Løbende opfølgning på sagen samt svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.


Vi repræsenterer kun dig og dine interesser overfor sælger/ejendomsmægler, og vi sikrer at eventuelle forbehold bliver opfyldt.

Husk rådgiverforbehold

Beslutningen om at købe bolig er starten på et nyt kapitel i livet. Men først skal handlen gennemføres.

Når først handlen er indgået, kan den ikke laves om, og det vil ikke længere være muligt at forbedre vilkårene for handlen.

Samtidig vil det ikke længere være muligt at få afklaret eventuel usikkerhed omkring ejendommen.

Vi anbefaler derfor, at du får indføjet et rådgiverforbehold i købsaftalen, inden du eventuelt underskriver.

Nemt, hurtigt og trygt! Super service! Brugte Skøde Centret i forbindelse med familiehandel. Det var utroligt nemt, hurtigt og trygt! Jeg kan varmt anbefale Skøde Centret. Steffen Guldmand
Meget professionelt firma Kan kun sende mine varmeste anbefalinger. Tog kontakt dagen efter eg havde sendt en ansøgning afsted. Altid hurtig svar på spørgsmål og opgaven var løst på kort til. Tak. Gine Susanne Olsen
De allerbedste anbefalinger fra en… De allerbedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde. Jeg har fået venlig, kompetent og opfølgende hjælp og støtte igennem huskøb/ salg både pr. mail og telefonisk. Jeg vender tilbage næste gang jeg har behov for advokatassistance. Lisa Blak
Fremragende Jeg har brugt Skøde Centret til et boligkøb, og må sige at jeg har været meget imponeret over den rådgivning jeg fik. Ejendomsmægleren havde lavet flere fejl i salgsopstillingen, og et alvorligt problem omkring boligen blev opdaget af Skøde Centret. Jeg kan varmt anbefale Skøde Centret til andre. Bente Hansen
Skøde Centret

Svar på ofte stillede spørgsmål

Ja! Det er vigtigt at få indsat dette forbehold inden du skriver under på købsaftalen. På den måde får du mulighed for at fortryde handlen (gratis) hvis vi finder juridiske problemstillinger i handlen. Forbeholdet kan formuleres på flere måder, men bør indeholde følgende:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.”

Ofte er der ret korte frister for indsigelser indsat i købsaftalen, typisk 4 – 6 dage. Vi har mulighed for at varetage hastesager, og kan gennemgå din sag fra dag til dag (uden ekstraomkostning).

Ja. Medmindre du foretrækker selv at fremsende kopi af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter til os, vil vi automatisk indhente materialet hos ejendomsmægleren.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du ved hvor meget sagen koster fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores køberrådgivning også er det du ender med at betale i sidste ende.

Du betaler først honorar til os, når handlen er endelig indgået med sælger, og når skødet er klargjort til din underskrift.

Nej! Vi har en købt eller gratis garanti. Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres.

Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted (når handlen er endelig indgået med sælger, og skødet er klargjort).

Nej! Skøde Centret er en privatejet og uafhængig virksomhed der ikke modtager provisioner fra banker eller forsikringsselskaber for at varetage deres interesser i vores rådgivning. Vi varetager udelukkende dine interesser.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Vores arbejde handler om at sikre din tryghed. Vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning, og deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Vi arbejder med almindelige huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Vi arbejder ikke med andelsboliger, ideelle anparter, erhvervs- eller landbrugsejendomme.

Ja! Uanset hvor i landet du køber bolig, kan vi hjælpe dig med sagen.

Call Now Button