Køberrådgivning ved boligkøb

kr. 6.950,00 inkl. moms


Som boligkøber står du overfor en række komplekse, juridiske udfordringer. Du skal både tage stilling til købsaftalens vilkår og eventuelle skjulte problemer eller byrder heri. Ydermere skal dit formelle ejerskab til boligen formaliseres (skødet) og det skal sikres, at du overtager en gældfri ejendom fra sælger.

Når først købsaftalen er indgået, kan handlen ikke laves om. Tvivl og usikkerhed omkring boligkøbet skal derfor være afklaret inden handlen bliver juridisk bindende for dig. Vi anbefaler derfor, at du så vidt muligt kontakter Skøde Centret, inden du skriver under på en købsaftale.

Som din køberrådgiver tager vi ansvar for, at du sikres de bedste vilkår som køber, uanset hvor i landet du køber bolig.

Vælger du skøde Centret som din køberrådgiver, får du adgang til at benytte dig af den juridiske ekspertice som 10.000 andre boligkøbere har nydt godt af siden vores opstart i 2003.

Bestil køberrådgivning

Vores køberrådgivning indeholder:


Gennemgang og kontrol af købsaftalen og ejendommens dokumenter (normalt ca. 150 sider).

Afholdelse af telefonisk møde med dig, hvor vi sammen får drøftet handlen igennem.

Vi sikrer at handlens juridiske papirarbejde udarbejdes og tinglyses korrekt.

Fremsendelse af skriftlig godkendelse til ejendomsmægler med eventuelle bemærkninger til handlen.

Løbende opfølgning på sagen samt svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.

Vi repræsenterer dig og dine interesser overfor sælger/ejendomsmægler.

Køberrådgivning

Fordele ved Skøde Centret:

Garanti: ingen handel – ingen regning garanti.
Ansvarsforsikret rådgivning og sagsbehandling.
Personlig rådgiver, som følger sagen fra start til slut.
Behandling af sagen fra dag til dag.
Landsdækkende service.
Vores pris er fast, uanset omfanget af din sag. Du modtager således ingen ”ekstra” regninger fra os.


Vores køberrådgivning indkluderer

Ofte vil det i købsaftalen være aftalt, at du som køber skal sørge for skødeskrivning/ tinglysning og refusionsopgørelse. Andre gange vil det være ejendomsmægleren som varetager disse opgaver. Bruger du Skøde Centret som din køberrådgiver, sikrer vi, at handlens juridiske dokumenter udarbejdes og tinglyses korrekt, uden meromkostning for dig.


Sådan foregår det:

1

Du udfylder formularen og modtager bekræftelse pr mail.

2

Vi kontakter ejendomsmægleren, og indhenter en kopi af sagens papirer.

3

Så snart vi modtager materialet, vender vi tilbage til dig for at aftale tid til telefonmøde samt aftale det videre forløb.

4

Vi sender, indenfor den tidsfrist der er fastsat i købsaftalen, skrivelse til ejendomsmægleren med eventuelle bemærkninger der måtte være til handlen.

5

Så snart handlen er endelig, drager vi omsorg for den videre sagsbehandling.

6

Såfremt du ifølge købsaftalen skal varetage udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, sørger vi for at disse opgaver udføres juridisk korrekt. Er det ifølge købsaftalen aftalt, at ejendomsmægleren varetager ovenstående, kontrollerer vi fortsat, at dokumenterne udarbejdes korrekt, og at du ikke overtager skjulte restancer fra sælger.

Vi sørger kort sagt for alt hvad der måtte være nødvendigt, for at dit boligkøb gennemføres på betryggende vis.

Vi slipper ikke sagen, før alt er på plads.

Ring 70 20 21 29 eller skriv til os
hvis du har spørgsmål.Vi har fået top behandling hele vejen igennem! Vi har fået alt den information og hjælp, vi havde brug for. Der var hurtig tilbagemelding, når vi henvendte os. Vi har kun talt med søde og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor vi følte os i trygge hænder.
– Huskøbere fra Brøndby
Jeg var meget usikker da jeg talte med ejendomsmægleren, og det var derfor jeg besluttede at søge hjælp hos Skøde Centret og det viste sig at det var en klog beslutning. Jeg blev rådgivet og underrettet hele tiden og jeg følte mig tryg under hele forløbet. Tak for det.
– Huskøber fra Greve
Jeg har fået helt exceptionel god hjælp til prisen. Jeg har ikke manglet noget som helst og prisen er jo rigtig fair. Jeg er meget tilfreds og vil til enhver tid anbefale denne løsning.
– Boligkøber fra Hornbæk