Skøde CentretHans Thygesensvej 40, 3740 Svaneke.

+45 70 20 21 29

mail@skoedecentret.dk

Er du ved at købe sommerhus eller helårshus på Bornholm, eller har du behov for at få omlagt det nuværende skøde, for eksempel i forbindelse med bodeling og skilsmisse, har vi i Skøde Centret mulighed for at tilbyde hjælp med køberrådgivning, skøde og tinglysning.

Læs mere og bestil online →


Vi skriver dit nye skøde, og sikrer at der anvendes korrekte juridiske formuleringer. Skøde Centret tager vare om samtlige de påkrævede ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelsen. Til slut laver vi en refusionsopgørelse. Kort sagt, sørger vi for hele sagsgangen fra start til slut.

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mangeartede juridiske samt økonomiske problematikker, der er forbundet med at købe eller overdrage en bolig. Vores juridiske medarbejdere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt ajour om ny lovgivning.

Et digitalt skøde er et juridisk dokument, der skrives for tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Vi tilbyder altid faste billige priser, og du kan bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores klienters behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International.

Vores kontor i Svaneke behandler mange skødesager vedrørende ejendomme rundt omkring på Bornholm. Vi har siden vores opstart i 2003 behandlet sager i blandt andet:

Rønne, Aakirkeby, Nexø, Svaneke, Gudhjem, Allinge, Hasle, Dueodde og Boderne. 

Vores adresse på Bornholm er:

Skøde CentretHans Thygesensvej 40, 3740 Svaneke.

Køberrådgivning
ved boligkøb

Læs mere →

Samlever
med på skødet

Læs mere →

Forældresalg
til barn

Læs mere →

Skilsmisse
Få ændret skødet

Læs mere →

Omskødning
mellem flere ejere

Læs mere →

Ugifte
Få ændret skødet

Læs mere →