Forside » skøde » Skødeskrivning – Alt-i-en skødepakke til fast lav pris

Skødeskrivning – Alt-i-en skødepakke til fast lav pris

skødeskrivning

Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen, hurtigt, nemt og til en fast lav pris. Skøde Centret har 18 års erfaring indenfor skødeskrivning og tinglysning, og du får således håndteret skødesagen sikkert og trygt.

Vi kan håndtere din skødesag fra dag til dag.

Så snart vi har relevante oplysninger til brug for skødet, udarbejder vi skødet digitalt, og fremsender det til din godkendelse og underskrift. Så snart begge parter har underskrevet skødet, sørger vi for at det tinglyses korrekt i tingbogen.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hvordan kan I hjælpe med skødeskrivning og tinglysning?

Skøde Centret kan som professionel skødeskriver hjælpe dig med skødeskrivning og tinglysning. Vi gør det nemt for dig, da vi håndterer hele sagen fra start til slut, og til en fast lav pris. Hele sagen kører elektronisk. Du skal blot bestille skøde via vores formular online. eller ringe til os på +45 70 20 21 29. Så sørger vi for at skødesagen startes op med det samme.

Vi kan hjælpe dig med skødeskrivning, blandt andet i forbindelse med

Vi har stor rutine med skødeskrivning og tinglysning, idet vi håndterer tinglysning af 800-1200 dokumenter årligt, og har gjort dette siden vores opstart i 2003. Vi har tillige tegnet ansvarsforsikring, som dækker vores sagsbehandling.

Arbejder I over landet?

Vi arbejder med skødeskrivning i hele landet, herunder naturligvis med særlig fokus på de større byer København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg samt på Bornholm, men vi arbejder også i resten af Danmark. Vi kan dermed hjælpe dig, uanset hvor i landet du har købt bolig eller sommerhus.

Hvad skal I bruge for at lave et skøde?

For at lave et skøde, skal vi bruge nogle grundlæggende informationer fra dig, såsom

  • jeres navne
  • jeres cpr numre
  • adresse på ejendommen
  • købesummen
  • overtagelsesdagen
  • øvrige aftalte vilkår

Du kan her på siden bestille skødeskrivning online. Vælg den relevante ydelse, udfyld og send formularen. Herefter tager vi fat på sagen med det samme.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på +45 70 20 21 29 for spørgsmål eller bestilling.

Hvad koster skødeskrivning i 2022?

Prisen på skødeskrivningen rummer to elementer:

Da skødet er et dokument som omhandler retten til en fast ejendom, er det meget vigtigt at skødet håndteres korrekt, herunder at det registreres i tingbogen uden anmærkninger.

Hvem betaler for skødeskrivning og tinglysning?

Der er ingen regler der definerer, hvem der skal betale for skøde skrivning. Det er derfor helt op til hvad parterne kan blive enige om. Der er dog en tradition for, at det er køber som betaler for skødeskrivning og tinglysning.

Hvordan foregår det?

Skødeskrivning og tinglysning foregår i dag rent digitalt. Du skal dermed underskrive med nemid. Hvis du ikke har nemid, kan du i stedet give fuldmagt til en anden, som i så fald kan underskrive med vedkommendes nemid i stedet for.

Kan I også udarbejde en refusionsopgørelse?

Hvis du i forbindelse med et boligkøb har brug for at få udarbejdet en refusionsopgørelse, kan vi også hjælpe dig med det.

Hvad er skødeskrivning?

Skødeskrivning er betegnelsen for udarbejdelse af et dokument som har til formål at ændre ejerskabet af en ejendom i tingbogen.

Skødet laves normalt efter der er indgået en bindende aftale mellem køber og sælger, men kan også træde i stedet for selve købsaftalen og dermed fungere som et aftaledokument i sig selv.

Skødet er først gyldigt når det er blevet tinglyst og indført i tingbogen.

Gør det selv skødeskrivning?

Det er ikke et lovkrav at man får et firma med professionel ansvarsforsikring til at varetage skødeskrivningen.

Hvis man ved hvad man har med at gøre, kan man godt gøre det selv. Der er dog en del faldgruber man skal være opmærksom på, og som man selv hænger på hvis det går galt.

Endvidere er det vigtigt at huske, at behandlingen af et skøde normalt også omfatter frigivelse af købesummen til sælger. Her skal man være helt sikker på at betingelser for frigivelsen er opfyldt, inden man frigiver købesummen til sælger.