Ekstra navn på skøde 2022 – hvordan og hvad koster det?

ekstra navn på-skøde

Hvis du skal have et ekstra på dit skøde, fx hvis din ægtefælle skal med på skødet eller hvis din samlever (ugifte) skal være medejer, skal dette ske ved tinglysning af et nyt skøde vedrørende den ejerandel der overdrages.

Dette nye skøde vil teknisk set supplere det oprindelige skøde, så I herefter ejer ejendommen sammen.

Skøde Centret kan hjælpe jer med sagen via vores specialiserede skødepakker, som du kan anvende, uanset hvilken type overdragelse der er tale om.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Du får udarbejdet skødet fra dag til dag.
✔ Du får ikke kun et minimalskøde. Du får derimod et skøde som også rummer vilkårene for jeres aftale i et og samme dokument.
✔ Du får en fast pris du kan regne med fra starten af.

Samlet pris for hele sagen: Kr. 4.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil skøde
Læs mere om Skøde Centrets skødepakker

eller ring 70 20 21 29.

Sideløbende med at dette nye skøde tinglyses, skal kreditforeningen have registreret den nye medejer som medhæftende på ejendommens lån.

Når alt dette er på plads, vil I fremover eje ejendommen sammen og hæfte for lånene i bank/kreditforening i fællesskab.

Er et standardskøde tilstrækkeligt?

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. I forbindelse med at der kommer et ekstra navn på skødet, skal dokumentet både fungere som skøde men samtidig også som en købsaftale. Derfor er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, og det skal formuleres i juridisk holdbart sprog.

Hvordan fåregår det at få et ekstra navn på skøde?

Skødeskrivning og tinglysning er i dag en ren digital proces med anvendelse af nemid. Når et ekstra navn skal på skødet, foregår sagsbehandlingen elektronisk, og skødet tinglyses tilsvarende elektronisk hos tinglysningsretten. Selve skødet underskrives med nemid.

Hvad koster ændring af skøde?

Selve udarbejdelsen af skødet inklusiv håndtering af papirgangen i sagen, får du til en fast lav pris, som du kan se nærmere her.

Udover selve skødet, skal der betales en obligatorisk tinglysningsafgift til staten.

Hvor hurtigt kan skødet udarbejdes?

Vi kan udarbejde skødet fra dag til dag. Så snart vi har de påkrævede informationer til skødet, kan vi starte sagen op med det samme.