Forside » skøde » Sådan får du ekstra navn på skøde i 2023

Sådan får du ekstra navn på skøde i 2023

ekstra navn på-skøde

Hvis du skal have et ekstra på dit skøde, fx hvis din ægtefælle skal med på skødet eller hvis din samlever (ugifte) skal være medejer, skal dette ske ved tinglysning af et nyt skøde vedrørende den ejerandel der overdrages.

Dette nye skøde vil teknisk set supplere det oprindelige skøde, så I herefter ejer ejendommen sammen.

Skøde Centret kan hjælpe jer med sagen via vores specialiserede skødepakker, som du kan anvende, uanset hvilken type overdragelse der er tale om.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hvordan kan man få et ekstra navn på sit skøde?

Skødeskrivning og tinglysning er i dag en ren digital proces med anvendelse af MitID. Når man skal være medejer af hus, og der skal et ekstra navn på skødet, foregår sagsbehandlingen elektronisk, og skødet tinglyses tilsvarende elektronisk hos tinglysningsretten. Selve skødet underskrives med MitID.

Er et standardskøde tilstrækkeligt?

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. I forbindelse med at der kommer et ekstra navn på skødet, skal dokumentet både fungere som skøde men samtidig også som en købsaftale. Derfor er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, og det skal formuleres i juridisk holdbart sprog.

Hvad koster ændring af skøde?

Selve udarbejdelsen af skødet inklusiv håndtering af papirgangen i sagen, får du til en fast lav pris, som du kan se nærmere her.

Udover selve skødet, skal der betales en obligatorisk tinglysningsafgift til domstolene.

Hvor lang tid tager det at få et ekstra navn på skødet?

Vi kan udarbejde skødet fra dag til dag. Så snart vi har de påkrævede informationer til skødet, kan vi starte sagen op med det samme.

Hvorfor ønsker mange at have ekstra navne på deres skøde?

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at have ekstra navne på sit skøde.

Måske har man en partner, som man ønsker at have med på skødet, eller også ønsker man måske at sikre sig, at man ikke står alene med de løbende udgifter til boligen.

Det er dog ikke kun positive grunde, der kan være til at ønske ekstra navne på skødet.

Mange vælger også at have ekstra navne på skødet for at undgå, at der opstår problemer med ægteskabssager eller andre familieforhold, hvis man skulle blive skilt eller gå bort.

Er der nogen restriktioner for, hvem der kan tilføjes til et skøde?

Det er almindeligt, at et skøde indeholder to eller flere ejerne af fast ejendom. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange ejere der kan være på et skøde, så længe alle ejerne er enige om at tilføje yderligere ejere. Hvis et skøde kun har én ejer, kan der stadig tilføjes yderligere ejere, men alle ejerne skal godkende tilføjelsen af ​​nye ejere. er der lån i boligen, skal banken/kreditforeningen også godkende ændringen af skødet.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser