Vi har åbent man-fre: 9-17, og sidder klar til at hjælpe dig.

Ekstra navn på skøde 2021 – hvordan og hvad koster det?

skødeskrivning

Hvis du skal have et ekstra navn med på dit skøde, fx hvis din ægtefælle skal med på skødet eller hvis din samlever (ugifte) skal være medejer, skal dette ske ved tinglysning af et nyt skøde vedrørende den ejerandel der overdrages.

Dette nye skøde vil teknisk set supplere det oprindelige skøde, så I herefter ejer ejendommen sammen.

Få håndteret skødet professionelt

Skøde Centret kan hjælpe jer med tinglysning af skøde fra A – Z til en fast lav pris, som I dermed kender fra starten af. Der kommer således ikke ekstra regninger oven i senere hen.

Vores skødepakke inkluderer blandt andet udarbejdelse af skøde, indhentelse af underskrifter, tinglysningsekspedition og koordinering med din bank.

Sideløbende med at dette nye skøde tinglyses, skal kreditforeningen have registreret den nye medejer som medhæftende på ejendommens lån.

Når alt dette er på plads, vil I fremover eje ejendommen sammen og hæfte for lånene i bank/kreditforening i fællesskab.

Er et standardskøde tilstrækkeligt?

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. I forbindelse med at der kommer et ekstra navn på skødet, skal dokumentet både fungere som skøde men samtidig også som en købsaftale. Derfor er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, og det skal formuleres i juridisk holdbart sprog.

Hvordan håndteres skødesagen?

Skødeskrivning og tinglysning er i dag en ren digital proces med anvendelse af nemid. Skødet tinglyses elektronisk hos tinglysningsretten, hvilket også er tilfældet i sager hvor der skal et ekstra navn med på skødet.

Hvad koster ændring af skøde?

Selve udarbejdelsen af skødet inklusiv håndtering af papirgangen i sagen, får du til en fast lav pris, som du kan se nærmere her.

Udover selve skødet, skal der betales en obligatorisk tinglysningsafgift til staten.

Hvor hurtigt kan skødet udarbejdes?

Vi kan udarbejde skødet fra dag til dag. Så snart vi har de påkrævede informationer til skødet, kan vi starte sagen op med det samme.