Forside » skøde » Ændring af skøde i 2023: Sådan gør du

Ændring af skøde i 2023: Sådan gør du

skøde

Skal du have foretaget ændring af et skøde, kan vi hjælpe dig med sagen, hurtigt, nemt og sikkert.

Vi har arbejdet specialiseret med skødeskrivning siden 2003, og er derfor bekendt med faldgruberne omkring tinglysning af et skøde.

Det kan være en jungle at finde ud af, hvordan man ændrer et skøde, idet der kræves en række erklæringer for at få det tinglyst korrekt.

Det er både en tidskrævende og kompliceret proces, der kræver et solidt kendskab til lovgivningen.

Vi har stor erfaring med tinglysning af skøder, og vi kan derfor hjælpe dig med sagen.

Hvad vil det sige at ændre et skøde?

Ændring af et skøde vil sige at man får tinglyst en ændring af en ejerandel eller ejerandele på en fast ejendom. Ændringen kan omfatte betaling af en aftalt købesum, og/eller at ejendommens lån bliver overtaget helt eller delvist.

Hvorfor ændre skødet?

Der kan være mange årsager til at man står overfor at skulle have foretaget ændring af skødet på en bolig:

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hvordan ændrer man skødet?

Selve sagsbehandlingen omkring ændringen foregår i dag digitalt. vi klargør skøde til underskrift, og så kan I underskrive dokumentet med MitID. Herefter sørger vi for at det bliver tinglyst i tingbogen.

Når tinglysning af skødet er fuldført, er ejerskabet ændret, og banken/kreditforeningen kan herefter foretage tinglysning af nye lån eller gældsovertagelse af eksisterende lån.

Når skødet ændres, betyder det, at ejerskabet i tingbogen ændres.

Denne navneændring på skødet har betydning for både realkreditbelåning, men har også betydning for at sikre ejerskabet over ejendommen rent juridisk.

Selve sagsbehandlingen omkring ændringen foregår i dag digitalt. Du kan underskrive dokumentet med din MitID, hvorefter dokumentet tinglyses digitalt hos tinglysningsretten.

Når tinglysning af skødet er fuldført, er ejerskabet ændret, og banken/kreditforeningen kan herefter foretage tinglysning af nye lån eller gældsovertagelse af eksisterende lån.

Hvad koster det at ændre skødet?

Udgifterne til et skøde består dels af selve honoraret for håndtering af sagen samt en obligatorisk tinglysningsafgift til staten.

Hvem skal jeg kontakte for at ændre et skøde?

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70202129 for at få ændret skødet. Vi kan hjælpe dig med at få sagen på plads hurtigt og nemt.

Hvor hurtigt kan skødet falde på plads?

Selve skødet kan vi udarbejde fra dag til dag. Herefter skal I blot underskrive det med MitID. Når skødet er underskrevet, kan Tinglysningsretten herefter behandle og tinglyse skødet, hvilket tager nogle få dage.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser