Forside » skøde » Skøde og refusionsopgørelse: Juridisk hjælp til ejendomskøb

Skøde og refusionsopgørelse: Juridisk hjælp til ejendomskøb

skøde og refusionsopgørelse

Af Skøde Centret

Skøde og refusionsopgørelse til fast lav pris er en pakke, der giver boligkøbere en fast, lav pris på deres skøde og refusionsopgørelse. Pakken er designet til at gøre det nemmere og mere overkommeligt for boligkøbere at få deres papirer i orden i forbindelse med en handel.

Hvis du er ved at købe ny bolig, har du brug for at få lavet skøde og refusionsopgørelse. Disse to dokumenter indgår som en del af den samlede berigtigelse af dit boligkøb.

Mange boligkøbere vælger at få lavet en boligkøberpakke, så de slipper for at skulle tage hånd om alle de forskellige dele af boligkøbet selv. Med en boligkøberpakke får du alt det, du behøver i forbindelse med boligkøbet, alt samlet i én pakke og til en fast, lav pris.

Skøde og refusionsopgørelse til fast lav pris er derfor én af de mange fordele, du kan få ved at vælge en boligkøberpakke.

Hvis du har brug for professionel assistance til udarbejdelse af disse dokumenter, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen. Vi kan sørge for tinglysning af skøde, hurtigt, nemt og til en fast lav pris.

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

eller ring 70 20 21 29.

Hvad er et skøde?

Et skøde er et dokument som sikrer dig formel ret til den købte ejendom. Skødeskrivning foretages digitalt med udgangspunkt i købsaftalen fra ejendomsmægleren, og underskrives med MitID, hvorefter det tinglyses i tingbogen over fast ejendom hos tinglysningsretten.

Tinglysningen af skødet er en juridisk og offentligt anerkendt sikringsakt, der sikrer, at du formelt og retsgyldigt bliver ejer af den købte ejendom.

Det er tinglysningsretten, der afgør, om skødet kan tinglyses. Skødet skal bl.a. være udfærdiget i overensstemmelse med tinglysningsrettens krav, og der skal ikke være forhold, der gør tinglysningen ulovlig eller urimelig.

Når skødet er tinglyst, kan banken herefter få tinglyst nye lån.

Hvad er en refusionsopgørelse?

Refusionsopgørelsen er en endelig opgørelse over ejendommens udgifter, fx ejendomsskat, renovation og vand, el, varme. Disse udgifter reguleres mellem køber og sælger, så sælger derved dækker udgifter der vedrører perioden frem til overtagelsesdagen, mens køber afholder udgifterne der vedrører perioden efter overtagelsesdagen.

Har jeg brug for andet end skøde og refusionsopgørelse?

Skøde og refusionsopgørelse er de dokumenter der typisk skal laves i forbindelse med en bolighandel. Men disse dokumenter giver dig ikke en sikkerhed for, om der måtte være problemer omkring den bolig du er ved at købe. Derfor kan det ofte være en god ide at supplere skøde og refusionsopgørelse med en indledende og grundig gennemgang af boligens dokumenter, så du derved får overblik over de eventuelle begrænsninger der måtte være.

Det kan fx. være der er en olietank med risiko for forurening. Det kan være der er gæld til en ejerforening som skal afklares. Eller det kan fra kommunens side være besluttet, at du skal have foretaget en dyr ændring af kloaksystemet på ejendommen.

Du har mulighed for at få en fuld gennemgang af boligens dokumenter via Skøde Centrets Køberrådgivning. Denne pakke rummer alt hvad du har brug for ved boligkøb, herunder håndtering af skødet og refusionsopgørelsen samt juridisk rådgivning.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top