Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hadsten – Sikkert og professionelt skødearbejde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Hadsten – Sikkert og professionelt skødearbejde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Hadsten, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Hadsten.

Køberrådgivning i Hadsten

Skal du investere i ny bolig i Hadsten, vil Skøde Centrets afdeling i Aarhus gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Hadsten

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hadsten. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Hadsten

Hadsten er en mindre by i Jylland med ca. 8.000 indbyggere. Byen er beliggende mellem Randers og Aarhus, fra Hadsten er der ca. 20 min. kørsel til hver af de to byer, både i bil og med tog.

Hadsten er en stationsby, og antages at være grundlagt da den østjyske længdebane blev indviet i 1862. Hadsten er den dag i dag stadig en stationsby, hvor både IC-toge og regionaltoge stopper.

Hadsten er en familievenlig by, idet man både finder daginstitutioner, skoler og et gymnasium i Hadsten. Derudover findes der også flere tilbud om fritidsaktiviteter i byen.

Hadstens beliggenhed mellem de to store byer Randers og Aarhus gør byen ideel for familier hvor én eller flere af familiemedlemmerne har arbejde i Randers, Aarhus eller andre omkringliggende byer.

For ca. 10374kr/kvm kan man få et parcelhus i Hadsten*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top