Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hjørring – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Hjørring – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Hjørring, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Hjørring.

Køberrådgivning ved boligkøb i Hjørring

Er du ved at investere i ny bolig i Hjørring, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du kan se mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Hjørring

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hjørring. Vores priser befinder sig typisk omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Hjørring

Hjørring er en større by beliggende i Nordjylland, nærmere betegnet i Vendsyssel. Byen har ca. 25.500 indbyggere. Hjørring ligger mellem Brønderslev og Hirtshals, der er forbundet via E39 motorvejen, og ca. 52 km fra Aalborg.

I Hjørring findes der boliger af flere typer. Omkring centrum er det primært etagebyggerier og lidt længere fra centrum findes en stor mængde parcelhuse og villaer. Det er derfor muligt at finde en bolig der passer i størrelsen, samt til husstandens ønsker. I Hjørring ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 12.033kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 6756kr/kvm. Derudover kan sommerhuse fås til 16.784kr/kvm.*

I Hjørring findes der flere daginstitutioner og skoler, samt et gymnasium. Husstandens børn og unge har derfor mulighed for at uddanne sig tæt ved hjemmet, og behøver derfor ikke lang  transporttid. Ud over pasning og uddannelse findes der også en del fritidsaktiviteter i Hjørring, det er eksempelvis muligt at udfolde sig indenfor musikkens verden på Hjørring Musikskole eller svømning og vandaktivitet  i Hjørring Park Vendia også kaldet Vandhuset.

Fra Hjørring St. er det muligt at tage toget til Hirtshals, Frederikshavn og København. Der er derud mulighed for at tage busser til områder i og omkring Hjørring. Ønsker man at benytte sig af bil, ligger Hjørring tæt ved E39 motorvejen, som fører fra Aalborg til Hirtshals.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top