Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Greve – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Greve – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Greve, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 12-15).

Det er afgørende, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Greve.

Køberrådgivning i Greve Strand

Skal du erhverve ny bolig i Greve Strand, vil Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Greve Strand

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Greve Strand. Vores priser ligger normalt ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Greve

Greve, eller mere præcist Greve Strand, er en bydel i Storkøbenhavn.  Den har et indbyggertal på ca. 42.500. Greve Kommune ligger ud til Køge Bugt, lige mellem Ishøj og Solrød, ca. 25 kilometer fra Indre By. Greve er et hyggeligt område, primært bestående af parcelhuse og gamle landsbyboliger. Dog findes der også etagebyggerier i dele af byen. I Greve ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 23.197kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 18182kr/kvm.*

Byen har en række folkeskoler, samt et enkelt gymnasium og et par andre ungdomsuddannelser. Derved kan de unge i familien altid være sikre på at have uddannelse i cykelafstand. Derudover ofrer byen et væld af muligheder, ligegyldigt hvilken fritidsinteresse man måtte have. Fx har byen egen badmintonklub og indtil flere fodboldhold. Dette kombineret med en fredelige parcelhuskvarterer, gør Greve ideel for familier som gerne vil bo tæt på København, men stadig have fred til at være familie.

Greve har også nemme muligheder for shopping og indkøb i en af bydelens mange indkøbscentre. Som eksempel kan nævnes centret Waves der har over 130 butikker og restauranter.

Transport i Greve er nemt, da byen er forbundet med både København, Køge og de omkringliggende kommuner via S-tog linje E. Derved kan man komme til København på blot 23 minutter. Derudover går Køge Bugt motorvejen lige forbi Greve, så det er nemt at komme rundt til resten af Sjælland.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top