Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Tranbjerg – Vi hjælper med hele processen

Skødeskrivning i Tranbjerg – Vi hjælper med hele processen

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Tranbjerg, kan vi håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Tranbjerg.

Køberrådgivning i Tranbjerg

Står du overfor at købe bolig i Tranbjerg, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om vores køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Tranbjerg

Skøde Centret Aarhus er et specialiseret alternativ til en boligadvokat. Vores prisniveau ligger typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Tranbjerg

Tranbjerg er en bydel i Aarhus med ca. 7.200 indbyggere. Bydelen ligger ca. 10 kilometer syd for Aarhus. Tranbjerg ligger mellem Hørret og Hasselager.

Fra Tranbjerg er det let at komme ind til Aarhus Centrum i bil. Det er også muligt at benytte sig af offentlig transport. Fra Tranbjerg går der busser til og fra Aarhus, det er også muligt at tage toget fra Tranbjerg st.

Boligerne i Tranbjerg er primært parcelhuse og rækkehuse, der findes dog også etagebyggerier i bydelen. En stor del af boligerne har tilhørende have eller grønt fællesområde. Bydelen er derfor et ideelt sted for familier og hundeejere, da man bor tæt på byen, uden at have storbylarm og trafik tæt på bopælen.  Gennemsnitligt fås et parcelhus i Tranbjerg til 17276kr pr. kvm.

I Tranbjerg ligger der både daginstitutioner, en skole og en fritidsordning. Familiens børn behøver derfor ikke en lang transporttid i hverdagen, men kan blive i nærområdet.

I Tranbjerg findes der flere grønne områder, som kan benyttes til gåture, løb, cykling, sport og afslapning.

Scroll to Top