Berigtigelse af skøde – hvordan og hvad koster det?

Berigtigelse af skøde, vil sige at få skrevet og tinglyst et skøde med tilhørende koordinering med banker omkring optagelse af nyt realkreditlån samt købesummens frigivelse til sælger, så snart skødet er anmærkningsfrit.

Normalt vil berigtigelsen også omfatte udarbejdelse af en refusionsopgørelse som afslutning på sagen.

Vi kan hjælpe dig med berigtigelse af skøde samt den øvrige papirgang i sagen. Du kan vælge, om du også har brug for køberrådgivning i forbindelse med sagen. I så fald kan du få en samlet pakke der rummer både rådgivning og berigtigelse af skøde.

Hvad er prisen på berigtigelse af skøde?

Har du kun brug for selve skødet, kan du bestille en skødepakke til kr. 3.950,00, inklusiv moms. Hertil kommer omkostninger til selve tinglysningsafgiften til staten. Har du også brug for en refusionsopgørelse, vil den samlede pris for papirarbejdet blive kr. 5.700,00, inklusiv moms.

Ønsker du at bestille ovenstående, kan du blot sende en mail til dd@skoedecentret.dk med kopi af købsaftale og salgsopstilling, samt med oplysning om hvorvidt du blot ønsker skødeskrivning, eller om du også ønsker refusionsopgørelse og eventuelt køberrådgivning. Så kan vi tage fat på sagen med det samme.

Hvor lang tid tager det at berigtige et skøde?

Vi kan tage fat på sagen med det samme vi modtager materiale til skødet. Normalt kan skødet udarbejdes fra dag til dag.

Er det kun en advokat der kan berigtige et skøde?

Nej, det er ikke kun advokater der tinglyser skøder. I dag varetages denne opgave også af andre faggrupper, som fx ejendomsmæglere og banker.