Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Vordingborg – Præcis og pålidelig skødeservice

Skødeskrivning i Vordingborg – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Vordingborg, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Vordingborg.

Køberrådgivning i Vordingborg

Er du ved at erhverve fast ejendom i Vordingborg, vil vi hos Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Vordingborg

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Vordingborg. Vores priser ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Vordingborg

Vordingborg er en større by på Sydsjælland, med ca. 11.500 indbyggere. Vordingborg har 3 satellitbyer, Nyråd, Ørslev og Stensved, som er selvstændige byer, men alligevel tæt forbundet med Vordingborg.

Vordingborg er en havneby. Vordingborg havn er placeret centralt i forhold til Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Havnen er derfor særdeles anvendelig for skibe der sejler i området. Havnen er samtidig områdets dybeste havn, hvilket især er en fordel for større skibe. Det er dog ikke kun erhvervslivet der kan nyde godt af Vordingborgs placering. Placeringen ved vandet medfører at Vordingborgs borger har mulighed for at bade, sejl, dyrke vandsport og vandaktiviteter , smat gå ture langs vandet.

Vordingborg ligger forholdsvis tæt ved E47 motorvejen mellem København og Lolland-Falster, der er derved mulighed for nemt at kunne køre til København, Køge, Haslev, Lolland-Falster mv. fra Vordingborg.

Boligerne i Vordingborg er hovedsageligt villaer og parcelhuse. Der findes dog også rækkehuse og etagebyggerier i byen. Det gennemsnitlige parcelhus i  Vordingborg handles med en kvadratmeterpris på 6565kr.

I Vordingborg findes flere daginstitutioner og skoler, hvor familiens børn og unge kan lege og lære. Derudover findes flere uddannelser i byen, herunder et gymnasium, en handelsskole, et seminarium og en kaserne.

Scroll to Top