Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Holbæk – Sikkert og professionelt skødearbejde

Skødeskrivning i Holbæk – Sikkert og professionelt skødearbejde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Er du i færd med at handle fast ejendom i Holbæk, eller har du behov for at få tinglyst en ændring til et eksisterende skøde, for eksempel i forbindelse med bodeling, kan vi hos Skøde Centret tilbyde hjælp med tinglysning, skødeskrivning og rådgivning.

Vi udarbejder dit nye skøde, og sikrer endvidere at der anvendes korrekte juridiske formuleringer. Skøde Centret varetager de påkrævede ekspeditioner, heriblandt tinglysningsekspedition og berigtigelsen. Til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse. Vi sørger således for hele sagsgangen fra start til slut.

Skøde Centrets målrettede og erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange forskelligartede juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være forbundet med at handle bolig i Holbæk. Vores rådgivere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt opdateret omkring nye love.

Skødet er et tinglysningsdokument, som skrives for tinglysning af ejerskabet til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores services her på hjemmesiden. Vi beskæftiger os seriøst med at sikre vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds i Bruxelles.

Holbæk

Om Holbæk

Holbæk er en by på det nordvestlige Sjælland. Byen har ca. 27.000 indbyggere. Fra Holbæk er der ca. 60 kilometer til København, som kan nås via Holbækmotorvejen. Fra Holbæk er det muligt at tage tog til København, Kalundborg og Nykøbing Sj.

Holbæk er en havneby, der ligger ud til Holbæk fjord. Der findes derfor mange steder i Holbæk med en smuk udsigt over vandet. Ud overkyststrækningen findes der også andre naturskønne områder omkring Holbæk, som eksempelvis Østre Anlæg og Trekanten.

Boligerne i Holbæk er fordelt mellem villaer, rækkehuse og ejerlejligheder, og det er derfor nemt at finde en bolig der passer til husstandens ønsker og størrelse. I Holbæk ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 18.314kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 10.391kr/kvm. Sommerhuse i Holbæk Kommune fås til 11.194kr/kvm*

Holbæk er en familievenlig by. I Holbæk findes der både daginstitutioner, skoler og to gymnasier Stenhus gymnasium og Slotshaven Gymnasium. Familiens børn og unge behøver derfor ikke lang transporttid til og fra pasning og uddannelse  i hverdagen.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Scroll to Top