Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Jyllinge – Få professionel hjælp til dit skøde

Skødeskrivning i Jyllinge – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Jyllinge, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Jyllinge.

Køberrådgivning i Jyllinge

Står du overfor at erhverve fast ejendom i Jyllinge, vil vi gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Jyllinge

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Jyllinge. Vores priser ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Jyllinge

Jyllinge er en by på Østsjælland med ca. 10.000 indbyggere. Byen er beliggende mellem Frederikssund og Roskilde. Fra Jyllinge tager det ca. 20 min at køre til Frederikssund og Roskilde, og ca. 50 min at køre til København.

Jyllinge er en gammel fiskerby, en stor del af byens befolkning levede af at fiske ål i de nærliggende farvande. I dag er der, ligesom i mange andre ældre fiskerbyer, ikke særlig mange fiskere tilbage. Det kan dog stadigvæk ses på byen at den er opstået som fiskerby, dette ses blandt andet ved den gamle fiskerhavn.

Byen er i dag en by med gode muligheder for handel. Der er samtidig mange af byens beboere der pendler til Roskilde eller København.

Boligerne i Jyllinge er hovedsageligt villaer, parcelhuse og rækkehuse, de fleste af dem med egne haver. Der findes også enkelte etagebyggerier i byen. Et parcelhus i Jyllinge handles med en kvadratmeterpris på 16.539kr.*

Byen har 2 folkeskoler, Jyllinge Skole og Baunehøj Skole, begge beliggende centralt i byen. Byen har ikke noget gymnasium, til gengæld findes Egedal gymnasium i nabobyen Stenløse, kun 7 kilometer fra Jyllinge.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Scroll to Top