Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Kastrup – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Kastrup – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Kastrup, kan Skøde Centret håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Kastrup.

Køberrådgivning Kastrup

Er du ved at købe bolig i Kastrup, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat Kastrup

Skøde Centret i København er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Kastrup. Vores prisniveau befinder sig typisk ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Kastrup

Kastrup er en bydel i Storkøbenhavn, og er beliggende på Amager. Bydelen er en del af Tårnby kommune der har ca. 42.000 indbyggere.

Bydelen er mest kendt for sin vigtige funktion i forhold til udlandet. Kastrup ligger nemlig både areal til Københavns Lufthavn og til Øresundsbroen, der er forbindelsen mellem Danmark og Sverige. Udover at være et knudepunkt i mange rejser, er Kastrup også en by med et smukt bymiljø og mange grønne områder. I Kastrup ligger der også gode badestrande og -broer, samt lystbådehavne og steder med mulighed for fiskeri. Den Blå Planet ligger også i Kastrup. Den Blå Planet er et nybygget akvarium, med fisk og havpattedyr fra det tidligere Danmarks Akvarium.

Fra Kastrup er det nemt at komme ind til centrum eller til det nærliggende shoppingcenter Fields – Danmarks største af slagsen. E20 motorvejen der fører fra Øresundsbroen, tværs igennem Danmark, til Esbjerg, går igennem Kastrup. Via denne kan man køre ind mod det øvrige Storkøbenhavn og store dele af Danmark, eller mod Sverige og Bornholm.  Det er også muligt at tage s-tog, intercitytog eller metro fra stationerne nær Kastrup. Metroen kører fra lufthavnen, Kastrup, femøren, Amager Strand og Fields, mens s-tog og intercitytog kører fra Københavns Lufthavn, Tårnby st. og Ørestaden.

Boligerne i Kastrup er hovedsageligt villaer og parcelhuse, det er dog også muligt at finde etagebyggerier med ejerlejligheder. Et parcelhus i Kastrup handles med en kvadratmeterpris på 23.157kr, hvorimod en ejerlejlighed fås til 25.257kr pr. kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top