Ringkøbing – bestil skødeskrivning i Ringkøbing

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Ringkøbing, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

Læs mere og bestil

FremragendeTrustpilot

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Ringkøbing.

Køberrådgivning i Ringkøbing

Er du ved at købe fast ejendom i Ringkøbing, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du få uddybende information om vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Ringkøbing

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Ringkøbing. Vores prisniveau befinder sig normalt omkring 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Ringkøbing

Ringkøbing er en by med ca. 9.700 indbyggere. Byen er beliggende i den vestlige del af Midtjylland. Byen ligger ikke langt fra Herning, som kan nås med bil eller tog på 40-50 min.

I Ringkøbing finder man både daginstitutioner, skoler og et gymnasium, hvilket er særdeles fordelagtigt for familier, da familiens børn da har mulighed for at have hele sin skolegang tæt på hjemmet. I Ringkøbing tilbydes der også en del fritidsaktiviteter, herunder fodbold, badminton og korsang.

Ringkøbings placering ved Vesterhavet tiltrækker hver sommer et utal af turister. De mange turister der besøger Ringkøbing, gør Ringkøbing til en by der er attraktiv for restaurant- og butiksejere.

Placeringen ved Vesterhavet er ikke kun en fordel i forhold til turisme. Også havneindustrien nyder godt af den gode placering ved én af de vigtigste “veje” til Danmark. Vesterhavets mange muligheder indenfor varetransport og lign. gør Ringkøbings placering til noget helt særligt.

For ca. 8720 kr/kvm kan man få en parcel- eller rækkehus i Ringkøbing. Samtidig handles sommerhus til 16275kr/kvm.

Call Now Button