Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Struer – Vi hjælper med hele processen

Skødeskrivning i Struer – Vi hjælper med hele processen

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Struer, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Struer.

Køberrådgivning i Struer

Er du ved at købe ny bolig i Struer, vil Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Struer

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Struer. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Struer

Struer er en by i Vestjylland, beliggende mellem Holstebro og Lemvig og ca 50 km fra Herning. I Byen bor der ca. 10.000 indbyggere.

Struer er en familievenlig by. Byen har fire folkeskoler, en friskole og flere daginstitutioner, Derudover findes Struer Statsgymnasium også i byen. Dette gymnasium tilbyder ungdomsuddannelserne STX, HF, HG, HHX, IB og 10. klasse. Gymnasiet har mange udenlandske elever, da der er mulighed for at bo på skolens kostafdeling.

Boligerne i Struer er hovedsageligt villaer og parcelhuse, men der findes dog også en del rækkehuse og etagebyggerier i byen. En stor del af boligerne har tilhørende have eller et fællesareal. I Struer ligger gennemsnitsprisen for et parcel- eller rækkehus på 7865kr/kvm.

Struer ligger ud til Venø bugt, og der er derfor mulighed for badning og andre vandaktiviteter ved Struer. Derudover er der også mulighed for andre, og mindre sæsonbetingede fritidsaktiviteter i og omkring Struer. Der findes et utal af sportsklubber i Struer, herunder Struer Karateklub, Struer Rideklub, Struer Tennisklub osv.

Den kendte danske Virksomhed Bang og Olufsen har hovedsæde i Struer, og en stor del af byens befolkning er beskæftiget indenfor virksomheden.

Scroll to Top