Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Fredericia – Sikkert og professionelt skødearbejde

Skødeskrivning i Fredericia – Sikkert og professionelt skødearbejde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe ejendom i Fredericia, eller har du brug for skødeskrivning i Fredericia (for eksempel i forbindelse med bodeling), kan Skøde Centret hjælpe dig med tinglysning, skødeskrivning og køberrådgivning.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Vi udarbejder skødet, og sikrer i den forbindelse at det bliver juridisk korrekt. Skøde Centret varetager alle de nødvendige ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelse. Afslutningsvis udregner vi refusionsopgørelsen. Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Vores erfarne køberrådgivere besidder specialviden indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mange forskelligartede juridiske og økonomiske problematikker, der kan være forbundet med at købe fast ejendom. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Det digitale skøde er et tinglysningsdokument, som skrives til tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Vi tilbyder altid faste billige priser, og du kan bestille vores skødeservice her på hjemmesiden. Vi beskæftiger os seriøst med at varetage vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er således også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds International, Bruxelles.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Fredericia.

skøde advokat fredericiaOm Fredericia

Fredericia er en by i Sydjylland, beliggende ved Lillebæltsbroen mellem Jylland og Fyn, samt mellem byerne Kolding og Vejle. Byen har ca. 40.000 indbyggere. Fredericia er en del af trekantsområdet, som er et samarbejde mellem byerne Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Trekantsområdet har til formål at skabe gode betingelser for handel og erhvervsliv i området, hvilket skaber flere arbejdspladser og dermed også skaber gode betingelser for almindelige mennesker.

Fra Fredericia er det nemt at komme rundt til de omkringliggende byer. Fra Fredericia St. går der både lokaltoge og IC toge til København og Aalborg. Motorvejene omkring byen gør det let at komme rundt i bil. Der er ca. 90 km til Esbjerg.

I Fredericia findes forskellige typer boliger. Der findes således både etagebyggerier og villaer, samt rækkehus i byen. Det er derfor nemt at finde en bolig der passer både type og størrelse. I Fredericia fås en ejerlejlighed for omkring 9.849 kr pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 9.918 kr pr. kvm.*

Fredericia er en familievenlig by. Der findes både daginstitutioner og skoler i byen, samt et gymnasium og et stort udbud af fritidsaktiviteter, herunder fodboldklubber, en golfklub og mange flere.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Scroll to Top