Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Aabenraa – Vi hjælper med hele processen
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Aabenraa – Vi hjælper med hele processen

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Aabenraa, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Aabenraa.

Køberrådgivning i Aabenraa

Står du overfor at investere i ny bolig i Aabenraa, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Aabenraa

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Aabenraa. Vores priser ligger typisk ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Aabenraa

Aabenraa eller Åbenrå er en større by i Sønderjylland, med ca. 16.000 indbyggere. Byen er primært kendt for at have Sønderjyllands største og vigtigste havn, samt for at være den største by i Aabenraa Kommune.

Aabenraa  ligger kun ca. 30 kilometer fra den dansk-tyske grænse, og ca 90 km fra Esbjerg. Byen har derfor en fordelagtig placering i forhold til handel, da produkter til produktion og færdige vare, nemt kan fragtes til det øvrige Europa.

Boligerne i Aabenraa er primært villaer, parcelhuse og rækkehuse. Der findes dog også enkelte etagebyggerier i byen. En stor del af boligerne har tilhørende have eller et grønt fællesområde, hvilket for mange anses som fordelagtigt. Gennemsnitligt fås et parcelhus i Aabenraa til 6241kr pr. kvm.

Aabenraa er en familievenlig by. I byen findes både daginstitutioner og skoler, der findes blandt andet 3 folkeskoler i Aabenraa. Derudover findes også 2 privatskoler, herunder Deutsche Privatschule Apenrade, en tysk privatskole, der blandt andet benyttes af det tyske mindretal i Sønderjylland.

Som den største kommune i Aabenraa Kommune, er Aabenraa et naturligt sted at samle kommunens uddannelsesinstitutioner. Som resultat heraf finder man både et gymnasium, en teknisk skole, en handelsskole, Social- og Sundhedskolen Syd, samt En afdeling af University College Syddanmark.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top