Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Højbjerg – Vi hjælper med hele processen
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Højbjerg – Vi hjælper med hele processen

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Højbjerg kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret i Aarhus håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Højbjerg.

Højbjerg – Køberrådgivning ved boligkøb i Højbjerg

Er du ved at erhverve fast ejendom i Højbjerg, vil vi hos Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du få uddybende information om vores køberrådgivning her.

Boligadvokat Højbjerg

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Højbjerg. Vores prisniveau ligger normalt ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Højbjerg

Højbjerg er en del af Aarhus, bydelen ligger godt 5 kilometer syd for Aarhus centrum. Der bor ca. 22.000 personer i Højbjerg.

Højbjerg ligger ud til kysten, og der er derfor en lang strækning med gode badebadestrande at finde i Højbjerg. Udover badestrande er der også andre naturområder at finde i Højbjerg. Der er blandt andet skove og grønne områder.

En stor del af boligerne i Højbjerg er villaer og parcelhuse, dog findes der også en del rækkehuse og etagebyggerier. De forskellige boligtyper og størrelser på boligerne gør området attraktivt for både store og små husstande. I Højbjerg fås en ejerlejlighed for omkring 20.266kr pr. kvm og et parcel- eller rækkehus kan købes for ca. 22.963kr pr. kvm.

Højbjergs korte afstand ind til centrum gør området attraktivt for personer der ønsker at leve tæt på byen, men stadig ønsker at bo i nærheden af natur og grønne omgivelser. Fra Højbjerg er det muligt at cykle ind til Aarhus centrum. Dette er en tur der tager blot 20 minutter.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top