Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hillerød – Præcis og pålidelig skødeservice
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Hillerød – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Hillerød, kan vi være behjælpelig med sagen til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning i Hillerød.

Køberrådgivning i Hillerød

Er du ved at investere i bolig i Hillerød, vil vi gerne håndtere din sag.

Du kan se mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Hillerød

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hillerød. Vores prisniveau befinder sig typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Hillerød

Hillerød er en centralt placeret by i Nordsjælland. Hillerød har ca. 31.500 indbyggere. Hillerød er blandt andet hjemsted for Et af Danmarks mange slotte, nemlig Frederiksborg Slot. Udover det smukke slot er også slotshaven bland turistattraktionerne i Hillerød.

I Hillerød findes der mange grønne områder. Udover Frederiksborg slotshave findes der Lille- og Store Dyrehave, Gribskov og mange flere. Det er ikke kun natur der er at finde i og omkring Hillerød, også muligheder for handel og shopping er at finde i byen. Blandt andet findes Slotsarkaderne, samt gågaderne Helsingørgade og Slotsgade i byen.

Hillerød er en særdeles familievenlig by. En stor del af boligerne i Hillerød er store nok til at huse en børnefamilie, og har ofte en tilhørende have, hvor hele familien kan spendere en del af deres tid. I Hillerød findes der både daginstitutioner, skoler og gymnasier, således at familiens børn og unge kan bo tæt ved deres uddannelsessted. For ca. 18512kr/kvm kan man få en ejerlejlighed, og  for ca. 16911kr/kvm et parcelhus, i Hillerød.

Fra Hillerød er det muligt at tage toget til en del af de nordsjællandske byer, samt København. Der findes også mange busforbindelser med stoppesteder i Hillerød. Ønsker man at benytte sig af bil, er det muligt at komme ud på motorvej E47 via Rute 19 og Rute 16.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top