Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Virum – Præcis og pålidelig skødeservice

Skødeskrivning i Virum – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Har du brug for skødeskrivning i Virum, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Virum.

Køberrådgivning i Virum

Skal du erhverve fast ejendom i Virum, vil Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Virum

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Virum. Vores priser befinder sig normalt omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Virum

Virum er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende ca. 17 kilometer nord for centrum. Virum ligger ud til Furesø og grænser derudover op til Holte, Søllerød, Lundtofte og Lyngby.

Ud over Furesø findes også andre mindre søer og moser i området omkring Virum. Også grønne områder er at finde i Virum. Søerne og de grønne områder gør Virum til et eftertragtet område for både familier, hundeejere og personer med en forkærlighed for natur.

Boligerne i Virum er primært villaer og parcelhuse, men der findes dog også rækkehuse og etagebyggerier i området. Gennemsnitligt fås et parcelhus i Virum til 31438kr pr. kvm og en ejerlejlighed til 25821kr. pr kvm.

I Virum findes der flere skoler og daginstitutioner samt et gymnasium. Familiens børn behøver altså ikke have lang transporttid til deres daginstitution og uddannelse.

Virum er, ligesom de øvrige byer og bydele nord for centrum, et velhavende kvarter. Husene i Virum er ofte af en hvis standard og størrelse, hvilket kan være til stor fordel for en moderne familie.

Fra Virum er det enkelt at nå ind til centrum af Storkøbenhavn. I bil kan man benytte rute 201, og ønsker man at benytte sig af offentlig transport kan man tage s-toget fra Virum Station.

Scroll to Top