Vi har åbent man-fre: 9-17, og sidder klar til at hjælpe dig.

Charlottenlund – skødeskrivning i Charlottenlund – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Charlottenlund, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Charlottenlund.

Køberrådgivning i Charlottenlund

Skal du investere i bolig i Charlottenlund, vil vi hos Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Charlottenlund

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Charlottenlund. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Charlottenlund

Charlottenlund er en bydel i det nordlige København med ca. 75.000 indbyggere. Bydelen er placeret mellem Hellerup og Klampenborg, og er en af de mere velhavende områder i København. Strandvejen – en vej der er kendt for dyre hus og udsigt over Øresund, går igennem Charlottenlund. Også Bellevue Strand ligger i Charlottenlund. Stranden er populært blandt både lokale og øvrige københavnere.

En stor del af boligerne i Charlottenlund er villaer, dog findes der også etagebyggerier i bydelen. Charlottenlund har, udover sin kyststrækning, også mange andre naturskønne områder. De mange grønne områder er med til at gøre bydelen hyggelig og familievenlig.

Charlottenlunds placering gør det let at komme frem og tilbage mellem Indre By og Charlottenlund. Det er blandt andet muligt at tage toget mellem Charlottenlund station og Københavns hovedbanegård. Også i bil er det let at komme frem og tilbage fra Indre by.

Gennemsnitligt fås et parcelhus i Charlottenlund til 39.987kr pr. kvm og en Ejerlejlighed til 32.325kr prv kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken