Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Helsingør – Præcis og pålidelig skødeservice
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Helsingør – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Helsingør, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Helsingør.

Køberrådgivning Helsingør

Er du ved at investere i ny bolig i Helsingør, vil vi hos Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Helsingør

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Helsingør. Vores priser befinder sig normalt omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Helsingør

Helsingør er en by beliggende i Nordsjælland. Byen har ca. 46.500 indbyggere og er dermed Danmarks 13. største by. Helsingør er blandt andet kendt for Kronborg Slot, en vigtig del af Danmarks kultur. Kronborg Slot blev i 2000 en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Slottet som oprindelig blev bygget for at kunne kontrollere Øresund, bliver nu også forbundet med en af Shakespears mest berømte værker – Hamlet. Som resultat af dette kommer mange turister til byen, hvilket gør området til et ideelt sted for butikker, restauranter og caféer.

Fra Helsingør er det muligt at sejle til den svenske by Helsingborg, beliggende ca. 5 km fra Helsingør. Byen er derfor et knudepunkt for en del pendlere, både danske og svenske.
I Helsingør findes der muligheder for pasning og uddannelse til børn og unge i alle aldre. Der findes således både gymnasier, handelsskoler, VUC, teknisk skole samt flere andre uddannelsesmuligheder. Helsingør er derfor et område der egner sig godt til familier.

Størstedelen af boligerne i Helsingør er villaer og parcelhuse, der findes dog også både rækkehuse og etagebyggerier i byen. Et parcelhus i Helsingør Kommune handles med en kvadratmeterpris på 18.171kr, hvorimod en ejerlejlighed fås til 17.204kr pr. kvm. Derudover findes også sommerhuse i Helsingør kommune. Disse fås for omkring 20.186 kr pr.kvm.

Fra Helsingør er det let at nå en stor del af de øvrige københavnske byer via Helsingørmotorvejen E47, samt en stor del af Skåne via færgeforbindelsen til Helsingborg. Derudover er det også muligt at tage toget til København, hvorfra store dele af landet kan nås med tog.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top