Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Frederikssund – Præcis og pålidelig skødeservice
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Frederikssund – Præcis og pålidelig skødeservice

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Frederikssund, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Frederikssund.

Køberrådgivning ved boligkøb i Frederikssund

Skal du investere i fast ejendom i Frederikssund, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat Frederikssund

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Frederikssund. Vores prisniveau befinder sig typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Frederikssund

Frederikssund er en større by beliggende på Nordsjælland. Byen ligger ud til Roskilde fjord og ligger derudover i nærheden af Jyllinge, Slangerup, Skævinge og Ølsted. Der bor ca. 16.000 mennesker i selv byen, og ca. 45.000 i kommunen.

I Frederikssund findes flere boligtyper, herunder både ejerlejligheder i etagebyggerier og villaer. Der findes derfor boligtyper til enhver familie der ønsker at bosætte sig i Frederikssund. Et parcelhus fås til omkring 13.805kr/kvm, mens en ejerlejlighed koster i omegnen af 16.665kr/kvm.

I Frederikssund findes der både daginstitutioner, skoler og et gymnasium. Det er derfor muligt for byens børn og unge at uddanne sig indenfor byens grænser. Dermed vil der ikke være lang transporttid til og fra skole.  Der findes også flere tilbud om fritidsaktiviteter i og omkring Frederikssund, eksempelvis ligger Frederikssund Golfklub tæt ved byen. Byen har også en sportshal og et station hvor der er mulighed for at gå til sport af forskellig art. Er man til de lidt mere atypiske hobbyer findes der også en svæveflyverplads tæt ved byen.

Omkring Frederikssund findes der en del naturskønne områder. Ud over Roskilde fjord og områderne omkring den findes der skove og parker på begge sider af den. Kronprins Frederiks Bro fører over Roskilde Fjord, det er derfor muligt at nyde naturen på den anden side af fjorden, uden at skulle bruge lang tid på transport.

Fra Frederikssund er der ca. 30 minutters kørsel til Hillerød og Roskilde, og ca. 45 minutters kørsel til København, derudover gør der toge fra Frederikssund St. til Klampenborg og København. Det er altså muligt at nå en stor del af de større byer på det nordøstlige Sjælland inden for en time.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top