Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Køge – Få eksperthjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Køge – Få eksperthjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Skal du bruge skødeskrivning i Køge, kan vi være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Køge.

Køberrådgivning ved boligkøb i Køge

Er du ved at investere i fast ejendom i Køge, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Køge

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Køge. Vores prisniveau befinder sig normalt omkring 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Køge

Køge er en by på Østsjælland, der ligger syd for København. I Køge er der ca. 35.000 indbyggere.

Køge ligger ved Køge Bugt, der er dermed områder med havne, lystbådehavne og strande i og omkring Køge. Fra Køge er det også muligt at sejle til Bornholm. I Køge findes også mange grønne områder. Blandt andet findes der flere områder omkring Køge Å, hvor græs, træer og lignende er en del af omgivelserne.

Køge er en gammel by og der findes derfor også mange gamle huse. Køge er blandt andet rig på bindingsværkshuse, der beriger byen med deres smukke udseende og sjæl.

En stor del af boligerne i Køge er parcelhuse og villaer, der findes dog også en del etagebyggerier i Køge, blandt andet findes der en del nybyggerier omkring havnen, hvor havudsigten kan nydes fra stort set alle lejligheder. Et parcelhus fås til omkring 14519kr/kvm i Køge kommune, mens en ejerlejlighed koster i omegnen af 19280kr/kvm.*

Fra Køge er det let at nå det resterende Sjælland, Fyn og Jylland i bil, i udkanten af Køge ligger motorvejene E20 og E47, som fører til en del af de større byer i Danmark. Med offentlig transport er det muligt at tage bussen rundt i Køge og toget til København. Køge station er endestationen for det s-tog linje E der kører mellem Holte og Køge. Med dette tog kan man komme til Københavns Hovedbanegård og de øvrige stationer i Indre By.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top