Køge – Skødeskrivning og tinglysning i Køge til lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Køge, kan vi være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Køge.

Køberrådgivning ved boligkøb i Køge

Er du ved at investere i fast ejendom i Køge, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Køge

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Køge. Vores prisniveau befinder sig normalt omkring 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Køge

Køge er en by på Østsjælland, der ligger syd for København. I Køge er der ca. 35.000 indbyggere.

Køge ligger ved Køge Bugt, der er dermed områder med havne, lystbådehavne og strande i og omkring Køge. Fra Køge er det også muligt at sejle til Bornholm. I Køge findes også mange grønne områder. Blandt andet findes der flere områder omkring Køge Å, hvor græs, træer og lignende er en del af omgivelserne.

Køge er en gammel by og der findes derfor også mange gamle huse. Køge er blandt andet rig på bindingsværkshuse, der beriger byen med deres smukke udseende og sjæl.

En stor del af boligerne i Køge er parcelhuse og villaer, der findes dog også en del etagebyggerier i Køge, blandt andet findes der en del nybyggerier omkring havnen, hvor havudsigten kan nydes fra stort set alle lejligheder. Et parcelhus fås til omkring 14519kr/kvm i Køge kommune, mens en ejerlejlighed koster i omegnen af 19280kr/kvm.*

Fra Køge er det let at nå det resterende Sjælland, Fyn og Jylland i bil, i udkanten af Køge ligger motorvejene E20 og E47, som fører til en del af de større byer i Danmark. Med offentlig transport er det muligt at tage bussen rundt i Køge og toget til København. Køge station er endestationen for det s-tog linje E der kører mellem Holte og Køge. Med dette tog kan man komme til Københavns Hovedbanegård og de øvrige stationer i Indre By.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken