Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Kalundborg – Sikkert og professionelt skødearbejde

Skødeskrivning i Kalundborg – Sikkert og professionelt skødearbejde


Af Skøde Centret - Læsetid: 2 minutter


Har du brug for hjælp til at få skrevet skøde i forbindelse med boligkøb, kan vi hjælpe dig med sagen til en fast lav pris du kan regne med fra starten. Vi sørger for at det praktiske omkring tinglysningen, og sørger også for at skødet rummer de nødvendige juridiske bestemmelser og erklæringer.

Hvis du har brug for skøde i forbindelse med en intern overdragelse, fx ved skilsmisse, kan vi også hjælpe med dette.

Om Kalundborg

Kalundborg er en by på den vestlige del af Sjælland, som har ca. 16.500 indbyggere. Kalundborg er en havneby, der ligger ud til Storebælt. Kalundborg ligger ca. 40 minutters kørsel fra byerne Holbæk og Slagelse, som begge er store byer på Sjælland.

Boligerne i byen er fordelt mellem villaer, parcelhuse, rækkehuse og etagebyggerier. Der findes derfor boliger af alle typer og størrelser i byen, hvilket betyder at mange forskellige typer husstande kan finde sig til rette i byen. Det gennemsnitlige parcelhus i Kalundborg handles med en kvadratmeterpris på 7755kr.*

Kalundborg er en familievenlig by, der findes både daginstitutioner, skoler og et gymnasium i Kalundborg. Der er derudover også mange tilbud om fritidsaktiviteter i Kalundborg – for både børn og voksne. Heriblandt findes Kalundborg Golfklub, KIF, Korsang og mange flere.

Kalundborg er kendt for sin erhvervssymbiose, hvor en række større firmaer arbejder sammen om bl.a. at genbruge restprodukter. Kalundborg er samtidig hjemsted for en række store firmaer som fx Novozymes og Novo Nordisk.

Fra Kalundborg er det nemt at komme omkring. Rute 22 fører fra Kalundborg til Motorvej E20 og Rute 23 til Holbækmotorvejen, der er derudover også mulighed for at køre til Sjællands Odde, hvor Mols Linjen sejler fra.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top