Forside » Ordbog » b » Bruttoydelse – hvad er bruttoydelse?

Bruttoydelse – hvad er bruttoydelse?


Af Skøde Centret - Læsetid: 1 minut


Bruttoydelse på et lån er det samlede beløb, som en låntager skal betale tilbage til långiveren. Dette beløb inkluderer både selve lånebeløbet og de renter, der opkræves på lånet. Det er vigtigt at have en forståelse af bruttoydelse, da det kan have stor indflydelse på ens økonomi, når man låner penge.

Hvad er inkluderet i bruttoydelsen?

Som tidligere nævnt inkluderer bruttoydelsen både selve lånebeløbet og renterne på lånet. Men derudover kan der også være inkluderet forskellige gebyrer, der skal betales i forbindelse med lånet, som eksempelvis et etableringsgebyr, administrationsgebyr eller andre gebyrer.

Det er en god ide at have overblik over hvad der er inkluderet i bruttoydelsen, da dette kan have indflydelse på, hvor stort et lån man egentlig har råd til at optage. Hvis der eksempelvis er en række gebyrer, der skal betales, kan det betyde, at den månedlige ydelse på lånet bliver for høj til, at man har råd til at betale det tilbage.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top