Forside » Ordbog » e » Ejerlejlighedskort – Hvad er et ejerlejlighedskort?
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Ejerlejlighedskort – Hvad er et ejerlejlighedskort?

Af Skøde Centret

Ejerlejligheder er en populær form for bolig, især i større byer. Hvis du overvejer at købe en ejerlejlighed, er det vigtigt at forstå, hvad et ejerlejlighedskort er, og hvordan det fungerer.

Et ejerlejlighedskort er en officiel dokumentation, der viser de enkelte lejligheders grænser og størrelse i en ejendom. Kortet svarer til et matrikelkort for parcelhusejere, og det giver en detaljeret oversigt over ejendommens opdeling i lejligheder. Kortet kan hjælpe med at sikre, at ejendommens ejere har en klar forståelse af, hvilken del af ejendommen de ejer og har ansvaret for.

Ejerlejlighedskortet udarbejdes af en autoriseret landinspektør og viser ejerlejlighedens omrids og areal i forhold til ejendommens samlede areal.

Hvordan lejligheden er indrettet med hensyn til rummenes fordeling fremgår sædvanligvis ikke af ejerlejlighedskortet. Ved salg af en ejerlejlighed er det sælger der står for at fremskaffe et ejerlejlighedskort over ejendommen.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top