Køberrådgivning Viborg – stå ikke alene med boligkøbet

Har du brug for køberrådgivning i forbindelse med boligkøb i Viborg, kan vi være behjælpelig med sagen via Skøde Centrets Køberrådgivning.

Som led i vores køberrådgivning, gennemgår vi alle handlen dokumenter, udarbejder det nye skøde, og sikrer skødets juridiske indhold. Vi varetager alle ekspeditioner, heriblandt tinglysning samt berigtigelsen, og til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse. Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Læs mere og bestil online →

Vores målrettede og erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialviden indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være sammenhængende med at handle bolig. Vores juridiske køberrådgivere bliver endvidere løbende ajourført omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Om skødet

Det digitale skøde er et tinglysningsdokument, som skrives med henblik på tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste lave priser, og du har mulighed for at bestille vores services online.

Om Viborg

Viborg er en større by i Midtjylland, med ca. 39.000 indbyggere. Byen er placeret mellem Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg. Der er ca. 50 minutters kørsel til disse byer. Derudover ligger Aarhus kun en times kørsel fra Viborg.

Boligerne i Viborg er fordelt mellem flere boligtyper, herunder både villaer og ejerlejligheder i etagebyggerier. Det er derfor muligt at finde boliger i Viborg der opfylder husstandens behov og ønsker, uanset husstandens størrelse. I Viborg ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 11.410kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 8.246kr /kvm.*

I Viborg er der flere daginstitutioner, skoler og gymnasier, samt en erhvervsskole og en landbrugsskole. Det er muligt at uddanne sig i flere retninger i Viborg, hvorfor byen er derfor et oplagt sted at bosætte sig for familier, såvel som udeboende unge. Der er også gode muligheder for fritidsaktiviteter i og omkring Viborg, eksempelvis findes Viborg Golfklub, Viborg Stadion Center, samt muligheder for at gå til kampsport, dans, klatring, ridning, roning og lignende.

Vi arbejder som led i vores køberrådgivning med både huse, ejerlejligheder og sommerhuse.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken


Hvad kan vi hjælpe dig med?

boligkøb

Boligkøb

Læs mere

skødeskrivning

Skøde

Læs mere


Skøde Centret har ydet specialiseret juridisk rådgivning og skødeskrivning til mere end 10.000 boligkøbere i hele Danmark siden 2003. Læs mere.