Viborg – Skødeskrivning og køberrådgivning i Viborg

skødeskrivning

Har du brug for køberrådgivning i forbindelse med boligkøb i Viborg, kan vi være behjælpelig med sagen via Skøde Centrets Køberrådgivning.

Som led i vores køberrådgivning, gennemgår vi alle handlen dokumenter, sørger for skødeskrivning, og sikrer skødets juridiske indhold. Vi varetager alle ekspeditioner, heriblandt tinglysning samt berigtigelsen, og til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse. Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Vores målrettede og erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialviden indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være sammenhængende med at handle bolig. Vores juridiske køberrådgivere bliver endvidere løbende ajourført omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Om skødet

Det digitale skøde er et tinglysningsdokument, som skrives med henblik på tinglysning af købers ejerskab til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste lave priser, og du har mulighed for at bestille vores services online.

ViborgOm Viborg

Viborg er en større by i Midtjylland, med ca. 39.000 indbyggere. Byen er placeret mellem Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg. Der er ca. 50 minutters kørsel til disse byer. Derudover ligger Aarhus kun en times kørsel fra Viborg.

Boligerne i Viborg er fordelt mellem flere boligtyper, herunder både villaer og ejerlejligheder i etagebyggerier. Det er derfor muligt at finde boliger i Viborg der opfylder husstandens behov og ønsker, uanset husstandens størrelse. I Viborg ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 11.410kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 8.246kr /kvm.*

I Viborg er der flere daginstitutioner, skoler og gymnasier, samt en erhvervsskole og en landbrugsskole. Det er muligt at uddanne sig i flere retninger i Viborg, hvorfor byen er derfor et oplagt sted at bosætte sig for familier, såvel som udeboende unge. Der er også gode muligheder for fritidsaktiviteter i og omkring Viborg, eksempelvis findes Viborg Golfklub, Viborg Stadion Center, samt muligheder for at gå til kampsport, dans, klatring, ridning, roning og lignende.

Vi arbejder som led i vores køberrådgivning med både huse, ejerlejligheder og sommerhuse.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken