Forside » Køberrådgivning » Skødeskrivning i Roskilde – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Skødeskrivning i Roskilde – Få professionel hjælp til dit boligkøb

skødeskrivning

Af Skøde Centret - Læsetid: 3 minutter


Er du i færd med at købe fast ejendom i Roskilde, kan vi hos Skøde Centret tilbyde hjælp med juridisk køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Skøde Centret gennemgår alle handlens dokumenter, skriver det nye skøde, og sikrer i den forbindelse at det bliver juridisk korrekt. Vi varetager alle de nødvendige ekspeditioner, heriblandt anmeldelse til tinglysning og sagens øvrige berigtigelse. Til slut laver vi refusionsopgørelsen. Kort sagt sørger vi for hele sagsgangen fra start til slut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
START DIN SKØDESAG NU

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Skøde Centrets målrettede og erfarne køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et særligt kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, der kan være forbundet med at købe fast ejendom. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt opdateret omkring nye love.

Et skøde er et tinglysningsdokument, der udarbejdes for tinglysning af købers ejerskab til det købte hus eller den købte lejlighed.

Vi tilbyder altid faste billige priser ved boligkøb i Roskilde, og du kan bestille vores skødeprodukter online her på siden.

Vi arbejder professionelt med at varetage vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er således også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds International, Bruxelles.

RoskildeOm Roskilde

Roskilde – Danmarks 10. største by, har en central placering på Sjælland. Roskilde har masser af byliv, men er samtidig ikke langt fra både natur og strand.

I Roskilde er det både muligt at bosætte sig i en moderne ejerlejlighed og i et hyggeligt villakvarter med plads til familieforøgelse. I Roskilde ligger en af Danmarks mest populære uddannelsessteder RUC, og dermed er der mange studerende, der er med til at gøre byen livlig. Samtidig er Roskilde et ideelt sted at bo som familie, da byen har gode muligheder for børnefamilier. Både daginstitutioner og fritidsaktiviteter er at finde i Roskilde.

Roskildes placering gør det nemt at køre til Sjællands øvrige store byer. Holbækmotorvejen syd for Roskilde gør det nemt at køre til København, Holbæk, Kalundborg mv. En stor del af togtrafikken på Sjælland passerer Roskilde Station, og det er således også nemt at nå store dele af Sjælland, Jylland og Fyn med tog.

Et parcelhus i Roskilde Kommune handles med en kvadratmeterpris på 19.270 kr., hvorimod en ejerlejlighed fås til 20.381 kr. pr. kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top