Forside » Køberrådgivning » Skødeskrivning i Horsens – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Skødeskrivning i Horsens – Få professionel hjælp til dit boligkøb

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe fast ejendom i Horsens, kan vi hos Skøde Centret yde bistand med køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Skøde Centrets målrettede og erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialviden indenfor områderne boligkøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mange forskelligartede juridiske samt økonomiske problemstillinger, som kan være forbundet med at handle bolig. Vores rådgivere får endvidere løbende kurser omkring ny lovgivning.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 10.000 boligkøbere gennem den svære proces med at købe bolig.

Som en del af sagen udarbejder vi også et skøde, og sikrer endvidere skødets juridiske indhold. Vi håndterer samtlige de påkrævede ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelse. Til slut udregner vi refusionsopgørelsen. Vi sørger således for hele processen fra A – Z.

Vi varetager årligt mellem 800 og 1200 tinglysninger af dokumenter i tingbogen.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste lave priser, og du kan bestille vores køberrådgivning her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores klienters behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er derfor også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds International, Bruxelles.

HorsensOm Horsens

Horsens er en by i Midtjylland. Med sine ca. 55.000 indbyggere er Horsens Danmarks 8. største by. Horsens ligger centralt placeret mellem Aarhus og Trekantsområdet, ud til Horsens Fjord.

I Horsens finder man et stort udvalg af ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, samt arbejdspladser inden for både handel, industri, landbrug og lignende. Horsens er derfor attraktiv for en stor gruppe mennesker. I Horsens er der både plads til familieliv og singleliv. Boligerne i Horsens er fordelt mellem ejerlejligheder, rækkehuse, parcelhuse samt villaer. Det er attraktivt at flytte til Horsens uanset husstandens størrelse og beboernes erhverv.

Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Horsens ligger omkring 12.858kr. samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 10.832kr.*

I Horsens finder man både grønne områder, samt badestrande og lystbådshavne. Der er mulighed for at naturelskere kan udfolde sig både til lands og til vands.

Motorvejen E45 ligger ikke langt fra Horsens by. Via denne er det muligt at nå store dele af Jylland inklusiv E20 motorvejen mod Fyn og Sjælland. Fra Horsens er det også muligt at tage toget mod Nordjylland eller København.

Med Skøde Centrets køberrådgivning får du en juridisk rådgivning som er målrettet mod boligkøb i Horsens.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Scroll to Top