Aalborg – skødeskrivning og køberrådgivning i Aalborg

skødeskrivning

I forbindelse med køb af hus eller ejerlejlighed i Aalborg, kan Skøde Centret yde juridisk køberrådgivning og skødeskrivning til faste lave priser.

Vi gennemgår din sag, og udarbejder det nye skøde. Vi tager vare om alle ekspeditioner, herunder tinglysningsekspedition samt berigtigelsen. Til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse.

Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Skøde Centrets erfarne køberrådgivere har specialiserede kompetencer indenfor områderne boligkøb, jura og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mange juridiske og økonomiske problematikker, der er sammenhængende med at overdrage fast ejendom. Vores juridiske rådgivere får endvidere løbende kurser omkring ny lovgivning.

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du kan bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi arbejder seriøst med at sikre vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er således også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds i Bruxelles.

Om Aalborg

Aalborg ligger i Nordjylland og er en af Danmarks største byer. I Aalborg findes både det eftertragtede storbyliv og den lige så eftertragtede natur. Aalborg ligger ud til Limfjorden og har et flot og moderne havnemiljø. I og omkring Aalborg findes grønne områder, der er ideelle til gåture, løbetur, hundeluftning osv.

I kraft af at Aalborg er en af de største byer i Danmark, er der en god infrastruktur i og omkring Aalborg. Motorveje fører til og fra Aalborg og ligeledes gør togforbindelser. I selve Aalborg by er der også en god infrastruktur, hvor bybusserne i Aalborg gør det muligt at komme fra den ene ende af byen til den anden, eller bare til og fra skole og arbejde. Ønsker man at tage bilen findes der flere større parkeringspladser og p-huse i Aalborg by. I Aalborg har man været i gang med et projekt der skal gøre byen mere trafiksikker.

Projektet Trafiksikker Skoleby sætter fokus på blandt andet adfærd og tryghed i trafikken, og bidrager dermed til at Aalborg er en tryg by for såvel børn som voksne.

Aalborg er en universitetsby, hvilket gør Aalborg til en levende by med masser af studerende der holder byen i gang. Det at der bor studerende i byen gør også at det ofte er muligt at finde mindre lejligheder til overkommelige priser, da de studerende skal have råd til at bo i dem. Samtidig er Aalborg også et godt sted at bo som en familie, da byen har mange gode skoler og daginstitutioner, samt fritidsaktiviteter.

I Aalborg ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 17.253kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 12.896kr/kvm.*
*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Call Now Button Scroll Up