Boligadvokat til køberrådgivning i Esbjerg?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Esbjerg, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Esbjerg. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Esbjerg fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med Køberrådgivning Esbjerg kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvordan er det at bo i Esbjerg?

Esbjerg

Esbjerg har de seneste par år været i en stor udvikling, og der er nye byggerier over det hele. Byen bliver kaldt for Danmarks yngste by da den kun er 150 år gammel, men alligevel er den Danmarks femtestørste by.

I Esbjerg kan du finde mange forskellige ting, og der mange lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Specielt i centrum er der mange mulige boliger til folk som søger bolig. Det er netop derfor der er mange studerende der flytter til Esbjerg. Der er dog også mange familier der flytter dertil, hvilket også kan være en god ide, da der kan være fordele, hvis børnene senere hen skal studere i byen.

Esbjerg centrum er et meget populært sted at finde en ejerlejlighed, da man er tæt på alt, og nemt kan komme til det hele.

Hvis du finder en bolig i Esbjerg C, så kan du tage en tur ned til området omkring havnen, der går under navnet Strandby og er den ældste del af Esbjerg. 

Ejerlejlighederne i Esbjerg centrum er meget populære. Fx kan du gå ture rundt på havnen hvilket er den ældste del af byen. Fra centrum kan du nemt komme til mange ting.

Esbjerg har den længste gågade i Danmark såvel som Europa, og der er mange hyggelige caféer, restauranter og meget mere.

Der bliver lavet en hyggelig skøjtebane på torvet i Esbjerg om vinteren, og det er helt gratis at komme ind og skøjte. Om sommeren er det anbefalet at tage Fanølinjen til Fanø.

Den fine del af Esbjerg er den vestlige del, som også er den mest nordlige. Du har en smuk strandpromenade og udsigt og Vesterhavet.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Esbjerg?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Esbjerg, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Esbjerg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Esbjerg, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Esbjerg. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.