Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Esbjerg – Få personlig hjælp til din bolighandel
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Esbjerg – Få personlig hjælp til din bolighandel

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Esbjerg, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med Køberrådgivning Esbjerg kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Esbjerg?

Esbjerg

Esbjerg har de seneste par år været i en stor udvikling, og der er nye byggerier over det hele. Byen bliver kaldt for Danmarks yngste by da den kun er 150 år gammel, men alligevel er den Danmarks femtestørste by.

I Esbjerg kan du finde mange forskellige ting, og der mange lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Specielt i centrum er der mange mulige boliger til folk som søger bolig. Det er netop derfor der er mange studerende der flytter til Esbjerg. Der er dog også mange familier der flytter dertil, hvilket også kan være en god ide, da der kan være fordele, hvis børnene senere hen skal studere i byen.

Esbjerg centrum er et meget populært sted at finde en ejerlejlighed, da man er tæt på alt, og nemt kan komme til det hele.

Hvis du finder en bolig i Esbjerg C, så kan du tage en tur ned til området omkring havnen, der går under navnet Strandby og er den ældste del af Esbjerg. 

Ejerlejlighederne i Esbjerg centrum er meget populære. Fx kan du gå ture rundt på havnen hvilket er den ældste del af byen. Fra centrum kan du nemt komme til mange ting.

Esbjerg har den længste gågade i Danmark såvel som Europa, og der er mange hyggelige caféer, restauranter og meget mere.

Der bliver lavet en hyggelig skøjtebane på torvet i Esbjerg om vinteren, og det er helt gratis at komme ind og skøjte. Om sommeren er det anbefalet at tage Fanølinjen til Fanø.

Den fine del af Esbjerg er den vestlige del, som også er den mest nordlige. Du har en smuk strandpromenade og udsigt og Vesterhavet.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Esbjerg?

Uden en juridisk rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Esbjerg, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top