Forside » Ordbog » a » Altan – Hvad er definitionen på en altan?

Altan – Hvad er definitionen på en altan?

Af Skøde Centret

Altaner er en unik måde at få mest muligt ud af din bolig. De er en mindre frithængende konstruktion, der typisk tjener som en privat terrasse. De giver dig mulighed for at nyde den friske luft, solen og det udendørs liv, selvom du ikke har adgang til en have.

Altanens beliggenhed

Altaner er ofte en del af etagebyggeri, og adgangen til dem sker typisk via en dør fra enten stuen, soveværelset eller alrummet.

Altanens udformning

Altaner kan have mange forskellige udformninger. De kan være overdækkede, næsten helt aflukkede eller frit hængende. Det afhænger af, hvad du ønsker at bruge den til, samt din boligs opbygning.

Solens timer på altanen

Antallet af soltimer, du vil have på din altan, afhænger af, hvordan den vender, samt om der er noget i nærheden, der skygger for solen. Det er en god idé at tænke på, hvornår du ønsker at bruge altanen, så du kan vælge den bedst mulige beliggenhed og udformning.

Få det maksimale ud af din altan” Når du har valgt din altan, er det tid til at gøre den til en ægte udendørs oase. Her er nogle tips til at få det maksimale ud af din altan:

  • Indret med møbler og planter: Indret din altan med de møbler, du har brug for, og lad planterne bringe liv og farve til området.
  • Opret et hyggeligt miljø: Tænd nogle stearinlys eller lanterner om aftenen, og oplev den hyggelige atmosfære, det skaber.
  • Nyt udelivet: Brug altanen til at nyde det udendørs liv. Lav en dejlig frokost, læs en bog eller nyd solen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top