Forside » Ordbog » a » Anfordringslån til børn – Hvordan gør man?
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Anfordringslån til børn – Hvordan gør man?

Af Skøde Centret

Ved at yde et anfordringslån til dit barn kan du give dem en sikker bolig, mens de studerer. Samtidig får du som forælder mulighed for at hjælpe dit barn økonomisk, uden at betale med det samme. Men før du træffer en beslutning om et anfordringslån, skal du overveje både fordele og ulemper.

Hvad er et anfordringslån?

Anfordringslån er et lån, der kan kræves indfriet til enhver tid af den, der har ydet lånet. Det skal fremgå skriftligt i låneaftalen, og den, der har ydet lånet, behøver ikke en domsafsigelse for at kræve indfrielse.

Fordele ved anfordringslån til Børn

  • Sikrer en bolig til dit barn mens de studerer
  • Giver mulighed for økonomisk støtte til dit barn

Ulemper ved anfordringslån til Børn

  • Kan være svært at få tilbagebetalt, hvis barnet ikke har økonomisk råderum
  • Kan skabe konflikter mellem forælder og barn

Er anfordringslån det rigtige for dig og dit barn?

Det afhænger af dine personlige forhold og økonomi. Du skal overveje om du har råd til at yde et lån og om du ønsker at tage denne risiko. Samtidig skal du også tænke på, om dit barn har økonomisk evne til at betale lånet tilbage.

Før du beslutter dig for et anfordringslån, anbefales det at du tager en snak med en økonomisk rådgiver, så du er sikker på, at du træffer den bedst mulige beslutning for dig og dit barn.

Hent en gratis skabelon til anfordringslån her, så du kan få hjælp til at oprette en låneaftale, der passer til dine behov.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top