Forside » Ordbog » b » Berigtigelsesomkostninger til skøde – hvor meget udgør de?
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Berigtigelsesomkostninger til skøde – hvor meget udgør de?

Af Skøde Centret

Berigtigelsesomkostninger (i forbindelse med bolighandel) er et udtryk for de samlede omkostninger til berigtigelse af et skøde. Det vil med andre ord sige de omkostninger der er forbundet med at få håndteret skøde (og eventuelt også en refusionsopgørelse).

Hvad indgår i berigtigelsesomkostningerne?

Berigtigelsesomkostninger omfatter tinglysningsafgift til skødet samt honorar til berigtigende advokat (udarbejdelse af skøde og håndtering af papirgangen i sagen).

Hos Skøde Centret er vi specialiseret i skødeskrivning og berigtigelse, og har indgående en erfaring med berigtigelse siden 2003. Vi kan hjælpe dig med berigtigelse af dit boligkøb til en fast lav pris.

Udover selve skødet, skal du være opmærksom på, at der normalt også er behov for udarbejdelse af en refusionsopgørelse i forbindelse med et boligkøb.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften?

Tinglysningsafgiften afhænger af type af skøde og boligens pris. Ved almindelige frie handler, beregnes tinglysningsafgiften som kr. 1.850 + 0,6% af købesummen.

Hvis der er tale om en familiehandel, udgør tinglysningsafgiften kr. 1.850 + 0,6% af den offentlige vurdering minus 15 %, hvis købesummen er mindre end dette beløb – ellers af købesummen.

Hvordan foregår sagsbehandlingen?

Du kan læse mere detaljeret om hvordan sagsbehandlingen foregår her.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top