Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Odder – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Odder – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Odder, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i vores køberrådgivning ved boligkøb i Odder, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvad kendetegner Odder?

Odder

Omtrent midten af Jylland ligger Odder. Kommunen går helt fra Horsens Fjord i syd, og til Norsminde Fjord og Aarhus mod nord. I byen bor der omkring 13.000 indbyggere.

Den jyske motorvej ligger mod vest, og mod øst finder vi Kattegat med Tunø og Samsø.

Odder er en handelsby med mange muligheder og meget kultur. I starten var navnet ”odder” ikke ment som selve dyret med samme navn, men efterhånden har kommunen taget den dygtige svømmer til sig, og bruger den nu i markedsføringsmæssige sammenhænge. Odder udtales med blødt d, og udtales således på samme måde som an siger ”other” på engelsk.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Odder.  Priserne varierer en del, afhængigt af  både størrelse og beliggenhed.

Byen Odder er desuden attraktiv for turisterne, og der er omkring 2200 sommerhuse i kommunen. Kysten er den største aktivitet for kommunen, i hvert fald når man snakker om turisme. Der er guidede ture til Tunø, som også er blevet eftertragtede. Byen har desuden en smuk natur, og har også en 42 km lang kyst.

Der er en havn med færger der går til både Tunø og Samsø. Men til gengæld er der ingen motorvej i Odder. I stedet er der små hyggelige landeveje og biveje.

Kigger vi efter nogle kulturrige oplevelser, så er der byfesten, som også rummer et stort kræmmermarked. Festen bliver holdt hvert år.

I Hou er havnefesten i juli en af årets store begivenheder. Byen har desuden også sin helt egen kultur uge.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top