Boligadvokat til køberrådgivning i Aarhus – findes der et alternativ?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Aarhus, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning og skødeskrivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden længe siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede faggrupper kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Aarhus. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Aarhus fra start til slut. Ved at anvende vores boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Som led i køberrådgivning Aarhus gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Aarhus

Boligadvokat Aarhus

Region Aarhus dækker over en lang række byer i Aarhus by og omegn.

I dag er byen rig på sit studieliv og det er af samme årsag at gennemsnitsalderen for århusianere er faldende.

Boligsøgende unge strømmer hvert år til Aarhus og forsøger ihærdigt at finde studie-, dele-, eller lejelejligheder.

For studerende er især området omkring Trøjborg interessant.

Siden 2008 er der blevet investeret massivt i nye boligprojekter i Aarhus Midtby.

I Aarhus C finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger, og særligt ejerlejligheder i centrum er populære, men selvfølgelig findes der også lækre ejerlejligheder udenfor centrum.

Forældrekøb i Aarhus

Uanset om du overvejer at købe en bolig til dig selv, eller du eksempelvis leder efter et forældrekøb, så har du mange muligheder i en by som Aarhus.

Med en bolig i Aarhus har du bopæl i Danmarks næststørste by, der emmer af liv og som aldrig står stille.

Er du til et ungt kreativt miljø, så skal du opleve den indre by.

Her finder du en smuk bred gågade med de smukkeste kanaler og broer, der forbinder byen. 

I den vestlige del af midtbyen finder du det nyopførte Ceres byen, der også er kendt som Vesterbro. Ceres byen er bygget der hvor Ceres bryggeriet tidligere lå, og hvor det havde ligget siden 1856.

I den nordvestlige del af byen, i Vestergade, vrimler det med hyggelige cafeer, kaffebarer, genbrugsbutikker og hemmelige gårdhaver.

Gode shopping muligheder

Skal du have noget frisk luft og væk fra bylivet, kan du med fordel tage en tur til Riis Skov, her kan du nyde udsigten over vandet og byen og nyde de idylliske omgivelser.

Som de fleste andre storbyer byder Aarhus også på gode shopping muligheder, et hedt natteliv til stor glæde for de mange studerende der bor i byen, samt trafikpropper i myldretiden.

Er du på udkig efter en ejerlejlighed, men gerne vil have smuk natur i nærheden og samtidig være tæt på byen, så er området nord for Aarhus helt perfekt.

Hvis du vælger at købe bolig i Aarhus, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Laver I det samme som en boligadvokat i Aarhus?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i Aarhus?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om et boligkøb i Aarhus. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Aarhus. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.