Forside » Ordbog » p » Påtegning – Hvad er en påtegning?

Påtegning – Hvad er en påtegning?


Af Skøde Centret - Læsetid: 1 minut


En påtegning på et dokument er en skriftlig erklæring, som er føjet til et eksisterende dokument for at give yderligere information om dets indhold, betydning eller gyldighed. En påtegning kan være en form for certificering, som bekræfter, at dokumentet er ægte og gyldigt, eller det kan angive ændringer, som er foretaget på dokumentet siden det blev oprettet.

Påtegninger kan være afgørende for at fastslå, om et dokument er gyldigt eller ej. De kan give vigtige oplysninger om underskriftens ægthed, dato for underskrift, vidneunderskrift eller andre relevante oplysninger. Påtegninger kan også vise, at en bestemt handling er blevet udført i forbindelse med dokumentet, f.eks. en notarunderskrift, der bekræfter, at underskriften på dokumentet er ægte.

Nogle almindelige typer af påtegninger inkluderer underskrifter, notarunderskrifter, vidneerklæringer og angivelser af dato eller tidspunkt. Disse påtegninger kan variere afhængigt af det specifikke dokument, og det juridiske område, hvor dokumentet skal bruges.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER

Scroll to Top