Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Gentofte – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Gentofte – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Overvejer du at erhverve hus eller ejerlejlighed i Gentofte, eller ønsker du at få omskødet det eksisterende skøde, fx i forbindelse med skilsmisse, kan vi hos Skøde Centret yde assistance med tinglysning, skøde og rådgivning.

Vi skriver dit skøde, og sikrer i den forbindelse at der anvendes korrekte juridiske formuleringer. Skøde Centret håndterer de påkrævede ekspeditioner, herunder anmeldelse til tinglysning samt berigtigelsen. Afslutningsvis udarbejder vi en refusionsopgørelse. Alt ialt, sørger vi for hele sagsgangen fra start til slut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Vores erfarne køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, der er forbundet med at købe bolig. Vores juridiske rådgivere bliver endvidere løbende ajourført omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Om Gentofte

Gentofte er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende nord for Indre By. Gentofte er et af de mest velhavende områder i Danmark, hvilket også afspejles i huspriserne. Gentofte består hovedsageligt af villakvarterer, men etagebyggerier er også at finde i bydelen. I Gentofte kan et parcelhus i gennemsnit erhverves for 38106kr/kvm, og en ejerlejlighed for 31020kr/kvm.*

I Gentofte findes flere grønne områder og søer, hvilket gør gentofte attraktivt for familier og hundeejere. De grønne områder ses ofte benyttet til gåture med barnevogn eller hund og til sportslige aktiviteter.

Fra Gentofte er det nemt at nå til store dele af København og omegn, da Motorring 3 ligger i udkanten af bydelen. Fra Gentofte er det også muligt at tage toget til Københavns Hovedbanegård, hvorfra der kører toge til store dele af København, Sjælland og det øvrige Danmark.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser