Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Sønderborg – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Sønderborg – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Sønderborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Sønderborg, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er Sønderborg at bo i?

Sønderborg

Sønderborg er et idyllisk sted, hvor du har mulighed for at finde både midtbyens puls og de mere rolige landlige rammer.

Kommunen huserer mere end 74.000 indbyggere, hvoraf ca. 27.000 bor i selve Sønderborg by.

Byen har mange gode uddannelsesmuligheder, som fx Syddansk Universitet, hvor der tilbydes mange slags ingeniør-, sprog og økonomiuddannelser. Sønderborg Sygehus er den arbejdsplads der har flest ansatte i Sønderborg.

Der er et stort erhvervsmiljø i Sønderborg, hvilket spænder fra højteknologi, maskinlevnedsmiddel og tekstilindustri, til meget mere.

Der er desuden også en lang flot kyststrækning, den byder på smuk natur og mange muligheder for vandaktiviteter. Når der er sol, kan man også bruge de mange cykelstier i både byen og i skovene, og det er også muligt at tage ud på den berømte vandretur, Gendamstien, som ligger ved Flensborg Fjord.

Byen emmer meget af både historie og underholdning.

Sejler du ind i Als Sund, ligger Sønderborg Slot som er helt tilbage fra 1170. Men hvis du tager lidt længere ud af byen, finder du Historiecenter Dybbøl Banke.  

Størstedelen af Sønderborg ligger på Als, Du kan fra Als tage Alslinjen, hvor der er mange afgange både til og fra Fyn.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Sønderborg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Sønderborg, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Står du overfor et boligkøb i Sønderborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top