Køberrådgivning Sønderborg – bliv hjulpet gennem boligkøbet

køberrådgivning

Skal du købe bolig i Sønderborg, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige for at få handlen på plads.

Som led i køberrådgivning i Sønderborg, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Boligkøb i Sønderborg

Sønderborg er et idyllisk sted, hvor du har mulighed for at finde både midtbyens puls og de mere rolige landlige rammer.

Kommunen huserer mere end 74.000 indbyggere, hvoraf ca. 27.000 bor i selve Sønderborg by.

Byen har mange gode uddannelsesmuligheder, som fx Syddansk Universitet, hvor der tilbydes mange slags ingeniør-, sprog og økonomiuddannelser. Sønderborg Sygehus er den arbejdsplads der har flest ansatte i Sønderborg.

Der er et stort erhvervsmiljø i Sønderborg, hvilket spænder fra højteknologi, maskinlevnedsmiddel og tekstilindustri, til meget mere.

Der er desuden også en lang flot kyststrækning, den byder på smuk natur og mange muligheder for vandaktiviteter. Når der er sol, kan man også bruge de mange cykelstier i både byen og i skovene, og det er også muligt at tage ud på den berømte vandretur, Gendamstien, som ligger ved Flensborg Fjord.

Byen emmer meget af både historie og underholdning.

Sejler du ind i Als Sund, ligger Sønderborg Slot som er helt tilbage fra 1170. Men hvis du tager lidt længere ud af byen, finder du Historiecenter Dybbøl Banke.  

Størstedelen af Sønderborg ligger på Als, Du kan fra Als tage Alslinjen, hvor der er mange afgange både til og fra Fyn.

Står du overfor et boligkøb i Sønderborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.