Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Hellerup – Få professionel hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Hellerup – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Af Skøde Centret

Skal du købe bolig i Hellerup, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Hellerup kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Hellerup

Hellerup er en bydel som ligger i Storkøbenhavn, og er en del af Region Hovedstaden. Hellerup ligger i Gentofte Kommune.

Kommunen har omkring 75.000 indbyggere. Mod øst Hellerup ligger Øresund og mod syd ligger Københavns Kommune og Østerbro. Omkring nord for Hellerup ligger Maglemosevej, mod syd ligger Callisensvej, Emdrup Sø og Ryparken og mod vest ligger banelegemet ved Ellemosevej.

Hellerup har sine egen badeanstalt, skov, caféer, strand, havn, restauranter og lækre butikker.

Hellerup er et af de steder med de højeste huspriser i landet, og det udspringer af at bydelen også generelt er et af Danmarks mest velhavende områder.

Hellerup er ikke en særlig gammel bydel, da den blev opført i slutningen af 1800-tallet, og er derfor nyere end mange andre af bydelene i Gentofte kommune som er gamle.

Tæt på centrum af København ligger der en flot strandeng, Tuborg strandeng, som også er placeret i Hellerup.

Tuborg strandeng virker som et bakket og uberørt landskab, marehalm, havtorn og tjørn vokser vildt rundt omkring på strandengen. Hellerup har en meget god placering med udsigten til både hav og eng.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top