Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Hørsholm – Få professionel hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Hørsholm – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Hørsholm, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med køberrådgivning i Hørsholm gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvad kendetegner Hørsholm?

Hørsholm

I Nordsjælland ligger den eftertragtede Hørsholm kommune. Kommunen har mange grønne områder og ligger ud til havet. Kommunen er på samme tid både forstad til storbyen, og er et selvstændigt lokalsamfund.

Kommunen er også en del af hovedstadsområdet, hvorfor man er tæt på det livlige byliv i København Centrum. I Hørsholm ligger der også kulturhuset Trommen, hvor man kan finde både koncerter, film, foredrag, events, bibliotek og folkelige arrangementer.

Lokalsamfundet i kommunen har sin egen profil, og der er et vidstrakt udvalg af institutioner, en pulserende bymidte og flere forskellige kulturelle områder og tilbud.

Fra byen kan man komme direkte til naturområder, herunder kyst, strand, skov og de dejlige butikker og restauranter i Rungsted Havn.

I forhold til udvalg af boliger, har Hørsholm kommune forskellige villaer, ejerlejligheder og rækkehuse. Søg via Boliga, Boligsiden.

Der er mange slags muligheder for shopping og lækre spise oplevelser. Der er også en nem tilgang til København både med motorvej og offentlig transport.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Hørsholm?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Hørsholm, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Hørsholm?

Når du har fundet den bolig i Hørsholm du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top